Bir önceki iç saha maçı oynanmadan bu maçın misafir tribün biletleri bitmiş yok satarken ardından evimizde Manisa FK mağlubiyeti şok etti bizleri. Sevdası uğruna yine de Rize ye akın etti Taraftarımız.
 
Bayram hoca hafta içerisinde yaptığı basın açıklamasında forvet hattında bir değişiklik ola bileceğini söylemişti. 
 
Kadem Harris yerine Douglas ı oynatırken, sakatlanan Celil Yüksel in yerine de Yusuf Emre Gültekin e forma şansı verdi.
 
Oyunun ilk bölümlerinde baskın oynuyor gibi görünsek de onuncu dakikada kalemize atılan ilk şutta  Mihat Pala ile  1-0 öne geçti ev sahibi Ç.Rizespor. 
 
Orta sahamız çok kötü, Celil adeta arandı. Yusuf Emre Gültekin ne oyun kurabildi ne de duvar olabildi. 
 
Rakibin çok pozisyona girme sebebi orta  sahamızın yol geçen hanı gibi olmasından sebepti.
 
Ilk kez on bir şansı bulan Douglas hiçte hazır gibi durmuyor, iyi ya da kötü dedirtecek bir performansını  göremedik. Zaten 63. Dakikada yerini Harris e bıraktı.
 
Ilk yarı genel olarak kötüydük. 43. Dakikada bulduğumuz golü de Fofana nın bireysel yeteneğiyle kazandık.
 
En az performans kadar saha içerisinde hakkımızı savuna bilmenin ne kadar önemli olduğunu 55. Dakikada önce gol verilip yoğun itirazla vara gidilmesi ve golün iptal edilmesi. Boşuna demedik Yusuf Osman Celil in aynı maçta üçünün de oyundan alınması intihardır diye.
 
Böylesi kaliteli kadronun bu kadar kötü oyun izletmeye hakkı yok bizlere. Allahtan “Var" sistemi uygulanıyor yoksa hepten yokuz sezon başından beri.
 
Bayram hoca çıkmış maç sonrasında iyi oynadığımızı, Ç.Rizespor un geçen sezon Süper Lig'den düştüğünü iyi bir kadro olduğunu söylüyor.
 
Hocam Allah aşkına 4 haftadır Galip gelemiyoruz her geçen hafta hedeften uzaklaşıyoruz ondan kork bundan kork, ne iyi oyunundan bahsediyorsun sen? 90 artılarda Ç.Rizespor %100 gol kaçırdı. başkanı parasıyla taraftarı arması ile Rezil ediyorsun, lütfen gereğini yap desek de beklenen gitmek değil kovulmak. Onun için yıllardır bu adamlara imza attırırken Bir önceki anlaşmalardan ders çıkarmadıysak şu an biz değil anlaşmayı yapanlar düşünsün ne yapacağını ve ne karar vereceklerini.
 
Bu kadronun tecrübeli bir hocadan da ziyade adaletli forma dağılımı yapan, ikili ilişkileri iyi sevecen babacan bir isme ihtiyacı var, hocayım diye geçinenlere yalandan milyon dolarlar verip daha fazla  canınızı yakmayın, canımızı da sıkmayın arkadaş. 
 
Haa... sadece hocanın gidişi de çözüm değil bu da biline.
 
Herkesten korkacak mıyız biz yaaa... Adımızı çıkardınız korkağa. Insan birazcık o tribünü dolduran taraftardan utanır kalitenize yakışan futbol oynayın arkadaş. 
 
Tribünü tamamen doldurarak destek veren Büyük Samsunspor taraftarı hepinizin Allah'ına kurban...
 
        Selametle Kalınız...