Taraftarın dört gözle beklediği Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kaldı.

1. Etap Erzurum kampı tamamlandı, takım 2. Etap Bolu kampı ile sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasretini çektiğimiz Süper Lig'in fikstürü çekildi çekilmesine fakat halen kadrosu şekillenmiş bir Samsunspor göremiyoruz.

Aylar önce Süper Lig'e çıkmayı garantileyen bir takım, 1 Etap kampından döndüğünde 2 Etap kampına transferin %90'ını tamamlamış olarak gitmeliydi. Çünkü yapacağın transferler takviye değil oluşturulacak kadroya dayalı .

Geçen sezon neden oynatılmıyor diye sitem ettiğimiz bazı oyuncular gönderilirken, taraftarın sabredemediği bazı oyuncularla kamp sürdürüyoruz. Bu durumda taraftarın sinirlerini bozuyor.

Şu ana kadar yapılan yabancı transferler yerinde bile olsa fazlasıyla yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.

Süper Lig'i bilen bu ligde top oynamış hiçbir oyuncuyu daha kadromuza dahil edemedik kaleci haricinde.

Ali Koç'tan sonra en büyük harcamayı biz yapıyoruz, borçsuz tek takımız diyen Yüksel Yıldırım'lı bir Samsunspor bu  kadar acemi bu kadar yavaş hareket etmemeliydi.

Lig başlayınca bu takım iyi  kamp yemiş ya da yememiş gibi yorumları yapmak da yersiz olacak çünkü ortada kamp yememiş bir takım var hatta kadrosu oluşmuş o takım da yok şu anda. Bu saatten sonra gelenler hazır bile olsa, uyum süreci bile yetersiz olacak.

İlk hafta Sivas deplasmanı sonra içeride ilk maç Fenerbahçe. Bu takımların oturmuş zaten kemik iskeleti var, onların transfer politikası ile bizimkisi çok farklı. 3 hafta sonra başlayacak olan lig için hepsini geçtim biz halen daha bir orta saha transferi yapamadık. 

Sezona kötü başlayan takımlarda önce hocanın ipi çekilir, bu gidiş hattımız da Hüseyin hocanın sezona fazlasıyla sıkıntılı başlayacağını işaret ediyor.

Heyecanımız endişeye hatta korkuya dönüşüyor. Bu benim değil bütün taraftarın endişesi. 

Yüksel başkanım, ligin başlamasına çok az kaldı hala kombinede hayal kırıklığı yaşadığımızı söylüyor. Kombinede geç kalmak mı yoksa bu kısalan süreçte hala takımın kurulamamış olması mı hayal kırıklığı ve endişe yaratır bunu da düşünmek lazım başkanım...

On bir yıl önce bir Sivasspor maçıyla Süper Lig'e veda ettik, yıllar sonraki ilk açılış maçımız yine Sivasspor maçı. Sonu hayır olsun inşallah...
Biz ne olursa olsun kurulan takım ya da alınan sonuçlara dayalı değil taşıdığımız Samsunspor sevgisi ve ruhuyla kombinelere yüklenelim, bize bu düşer ki olası başarısızlıkta eleştirecek hakkımız olsun...
Selametle kalınız...