Çiğdem Karaaslan'dan o vekile tepki!
Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP'li Ali Mahir Başarır'ı, Türk Silahlı Kuvvetleri hakkındaki söylemleri nedeniyle eleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, bir televizyon programında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik kullandığı ifadeleri, milletin vicdanına havale ettiğini belirtti.
İki oy fazla almak için kimlerle kol kola girdiklerini bildiklerimiz,
— Çiğdem KARAASLAN???????? (@CK_Samsun) November 29, 2020
Siyaset yapmak uğruna Şerefli Türk Ordusu’na hakaret etmiş...
Dün öğretmenlere bugün ordumuza, her yeni gün bu ülkenin değerlerine dil uzatan chp zihniyetini Aziz milletimizin vicdanına havale ediyorum. pic.twitter.com/WECaIJsFM2
VİCDANLARA HAVALE EDİYORUM
Sosyal medya hesabından CHP'li Ali Mahir Başarır'a tepki gösteren Karaaslan, "İki oy fazla almak için kimlerle kol kola girdiklerini bildiklerimiz, siyaset yapmak uğruna Şerefli Türk Ordusu’na hakaret etmiş. Dün öğretmenlere bugün ordumuza, her yeni gün bu ülkenin değerlerine dil uzatan CHP zihniyetini aziz milletimizin vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı.