Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Ramazan Bayramı'nın ilk günü çeşitli ziyaretlerde bulunarak bayramlaşma törenlerine katıldı.

Samsun İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Ömer Ersever, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk ile birlikte Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte Samsun İtfaiyesi'ni ziyaret eden Vali Zülkif Dağlı, kurumların çalışanları ile bayramlaştı. 

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, gerçekleştirdiği bayram ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Uluslararası karasularda barışın tesis edilmesi noktasında yetki ve sorumluluklar kapsamında 7 gün 24 saat gece gündüz demeden gösterdiği başarısıyla Aziz Milletimizin övünç kaynağı olan Sahil Güvenlik Komutanlığı personelimizin, hepimizin asayiş ve güvenliği için bayramda da mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışmaya devam eden kolluk kuvvetlerimizin, milletimizin huzuru için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir vazife ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın Ramazan Bayramlarını kutluyorum" dedi.

Vali Dağlı bayram ziyareti kapsamında Samsun İtfaiye Daire Başkanlığına da giderek itfaiye erleri ile bayramlaştı. Vali Dağlı, Ramazan Bayramı'nın ilk günü ayrıca Şehit ömer Halisdemir ÇokAmaçlı Salonda protokol üyeleri ile yapılan bayramlaşma törenine katıldı.
Haydar ÖZTÜRK