Kötü oyun kötü sonuç...

Gerçi gol atamadıktan sonra iyi oynayana da üç puan vermiyorlar...

Bu maç için dersine iyi çalışan hocanın takımı kazandı demek daha doğru olur.

Mutlak kazanmanız gereken maçta, öyle saçma sapan oyuncu değişiklikleri yaptık ki, geçen hafta hazır olduğu iddaasıyla sahaya sürülen tank diye getirilen Douglas'ı oyuna almadı Bayram hoca.  

Sorunca onun maçı bunun maçı değil diyorsunuz adam mı kandırıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz... Başkan milyon dolarlar dökecek sana en iyi malzemeyi sunacak siz halen mırın kırın yapıyorsunuz. Kulübenin zenginliği elinizi ayağınızı dolaştırıyor.  

Ya arkadaş! Sen 'Samsunspor'sun rakibi korkutacak boğacak bir oyun sergilememiz gerekirken; biz korkar olduk rakiplerden.

Maç öncesi beraberliğe yatar diye  beklenen Manisa FK, senin korkak oyun ve kazanma isteğinden uzak görüntü sergileyişin rakibi cesaretlendiriyor; sahaya forvet atıyor sen de saçma sapan değişiklikler yaparak bize saç baş yoldurtuyorsun...

Ligin başında kara boğa getirdik tank gibi adam getirdik gibi transfer dönemi böylesi paylaşım yaparak bize karşı rakipleri bileyen motivasyonlarını artıran sizlersiniz. 

Bizim taraftar maç anında stresten tırnak yiyecek saç baş yolacak çocukları gözyaşı dökecek ama kulübedeki alaylı alaylı sakız çıtlatıp patlatan arkadaş hayırdır yaa... Sanki takım üç sıfır önde bu ne rahatlık... Profesyonelsiniz anladık da bu kadarı da içimizi acıtıyor, spor ahlakı denilen bir şey var yahu. GÖNÜL verenlere bir saygınız olsun arkadaş.

Evet maç öncesi taraftarların büyük çoğunluğu hocaya olan güvensizliğini dile getirirken, bu sonucun ardından ben hiçbir yere gitmiyorum görevimin başındayım dedi Bayram hoca. 

Niye desin ki hayaller farklı, tarihi fırsat kendileri için. Açıkçası kimse gitmez alması gerekeni alıp gitmeden.

Neyse madem görevinin başındasın Bayram hoca, umarım işleri yoluna koyarsın, yoksa futbolu bilmiyor dediğin taraftar karşısında mahcup olursunuz. Bu taraftar her gün değil sezon sonu bayram olsun istiyor...
Selametle kalınız...