Samsun’un uydudan da yayın yapan aynı zamanda dijitürk 640. kanaldan da izleyicileri ile buluşan televizyonu Kanal S, 19 Mayıs itibariyle yeni yayın dönemine başlıyor. Büyük bir heyecan ve büyük bir emek, bütün ülkemiz için de önemli bir gün olan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda hayata geçecek. 

Bazı konular vea başlıklar vardır ki istatistik ile açıklamak yeterli olmaz. Samsun’da istatistikler ile değil büyük potansiyeli ile değerlendirilmesi gereken ülkenin en önemli şehirlerinden biridir. Uzun uzun bunun nedenlerini anlatamaya gerek yok. 

Böylesi önemli bir şehrin televizyonunun olmaması ise gerçekten çok büyük bir eksiklikti. Kanal S Televizyonu olarak hedef, şehri ve şehrin sakinlerini yansıtan bir kanal oluşmasını sağlamak. 

Yeni yayın döneminde neler olacak? Spor, sanat, kültür, yerel siyaset, sağlık, gündem değerlendirmeleri, müzik, gezi, haber, sokak röportajları, sizden gelenler, belgeseller, yabancı filmler, çizgi filmler, Türk filmleri sizlerle buluşacak. 

Kanal S’de sadece programlar ve konukları olmayacak. Asıl sizler olacaksınız. Sizleri yansıtmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taklit işler yaparak değil, yerel formatlarla, şehrimize ve bu şehrin insanına yakışan işler çıkaracağız... 

Amacımız, şehriyle bütünleşmiş bir kanal oluşturarak izleyicisi ile bağ kuran bir iletişim modelini hayata geçirmek. Bunu hem çok çalışarak hem de yeri geldiğinde aldığımız riskler ile sizlerin ilgisine sunacağız. 

Kanal S bu şehrin televizyon kanalı olmak için yola çıktı. Şahsi egolardan uzak, emekle, alın teriyle ve çok çalışarak hedefine doğru ilerliyor. Görüş, öneri, eleştiri ve dilekleriniz işte tam da bu yüzden bizim için çok önemli.

Unutmayın! Artık sizin de bir kanalınız var…