Mesleğiniz, işiniz, göreviniz ne olursa olsun heyecan duymuyor ve bu heyecanı canlı tutamıyorsanız, bırakın başarılı olmayı, hayatınızdan da keyif alma şansınız maalesef yoktur.

Bazı meslekler vardır ki bu dediğimiz olmadan başarı elde etmek ise gerçekten imkansızdır. Basın ve medya işte tam da bu bahsi geçenlerin merkezindedir. Yoksa heyecanınız, yoksa üretmek için çabanız, asla yapılabilecek meslek değildir.

Şimdi yine çok büyük bir heyecanın içindeyim. Şehrimiz için atılmış çok önemli bir adımın parçasıyım. Sorumluluk elbette büyük ama heyecan gerçekten çok daha büyük. Kanal S Televizyonu, test yayınına başladı.

Çok yakında yayın akışı ile de izleyicilerinin hizmetinde olacak. Tek bir hedefimiz var. Bu kanalın içinde Samsun olsun. Samsunlu olsun. Şehrimiz hissedilsin. Bu şehrin sakinlerinin sahiplendiği bir kanalımız olsun.

Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu'nun başında şehrin yaşayan efsanelerinden Necdet Uzun var. Yani asla bitmeyen bir meslek aşkı var. Asla tükenmeyen bir heyecan var. Hiç kimsenin tartışamayacağı bir Samsun sevdası var.

Ömrünü mesleğine adamış bir ustanın, asla azalmayan aksine her gün büyüyen bu heyecanı, bize hem güç hem büyük bir motivasyon sağlıyor. O bu şehrin “iyi ki var” dediklerinden ve bizim de hedefimiz “iyi ki var” diyeceğiniz bir kanal oluşturmak.

Elbette bu işler ekip meselesi, böylesi büyük yolculuklar, tek başına yapılamaz. Şükürler olsun ki, burada korkularıyla, egolarıyla hareket eden değil işinin gereğini yapmanın ne demek olduğunu bilen harika insanlar var...

Her hikayenin bir başlığı bir ismi vardır. Bu hikayenin başlığı ancak

“DURUŞ” olarak belirlenebilir.

Samsun adına en güzel hikayelerden birinin yazılması dileğimle…