Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sağlık yatırımlarının masaya yatırıldığını belirterek "Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ilçemizi bölgenin merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

KUTLUKENT'E YENİ AİLE MERKEZİ

Togar, Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç ile birlikte inşaatının yüzde 65’i tamamlanan 250 yataklı ilçe devlet hastanemizin tamamlama ihalesinin yapımı ile ilgili süreci değerlendirdi. Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağlık İl Müdürümüz Dr. Muhammet Ali Oruç, İl Müdür Yardımcımız ve İlçe Sağlık Müdürümüz ile birlikte inşaatının yüzde 65’i tamamlanan 250 yataklı ilçe devlet hastanemizin tamamlama ihalesinin yapımı ile ilgili süreci değerlendirdik. Ayrıca 2023 yılında Kutlukent’e kazandıracağımız yepyeni aile ve toplum sağlığı merkezinin yapım işleri hakkında istişarelerde bulunduk. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ilçemizi bölgenin merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" ifadelerine yer verdi.

PROJELERİ KONUŞTULAR

Togar ayrıca YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Emin Uğur Asan ve ekibiyle ile bir araya gelerek enerji hatlarının yeraltına alınması, aydınlatma ile ilgili çalışmaların sürdürülmesi ve ilçede programlar dahilinde diğer farklı alanlardaki projeler hakkında istişarelerde bulundu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.