Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar'ın, ünlü sanatçı Ekin Uzunlar'ın katılımıyla seçim koordinasyon önünde yaptığı 'Sevdamız Tekkeköy Buluşması'nda on binlerce vatandaş alanlara sığmadı.


COŞKULU KALABALIK KARŞILADI

Tekkeköy ilçesi Lojmanlar bölgesinde bulunan Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi önünde yapılan programda coşkulu kalabalık Hasan Togar'ı, 'Yanındayız Başkanım', 'İlk Günkü Aşkla', 'Bu sevda bitmez' pankart ve dövizleriyle karşıladı. Binlerce vatandaşın cep telefonu ışıklarını açmasıyla görsel şölen oluştu. Kendisini karşılayan coşkulu kabalığa destek için teşekkür eden Togar, rakibi Mustafa Candal'ı da sert sözlerle eleştirdi. 


"İTİRAZLARIMIZA RAĞMEN TAŞ OCAĞI KURACAK"

Tekkeköy ilçesinin zararına olan hiçbir şeye müsaade etmeyeceklerini dile getiren Togar, "Dün, bu ilçeye kurulmak istenen mobil santrali engellediğimiz gibi, Büyüklü'ye dere yatağının ekolojik dengesini bozacak ocağın açılmasını ruhsat almasına rağmen engellediğimiz gibi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tüm itirazlarımıza rağmen Asarağaç Milli Tabiat Parkı içinde o doğal harikayı taş ocağına dönüştüreceği için eleştirilince bir tiyatro kurmuşlar. Devletin hazine arazisine bu gariban talimat vermiş orada iş yaptırıyormuş. Sanki hiç haberleri yok. Bugün çıkmış Asarağaç'ta yaptığın gibi don kişotluk yapıyorsun. O proje senin adaşının projesi koltuk meraklısı. 


"TEKKEKÖY İÇİN SANDIĞA GİDİN "

31 Mart seçimlerinde vatandaştan destek isteyen ve çağrıda bulunan Togar şunları söyledi: "Sizlerin iradesini yok sayan, biz 8 ay önce sizden Cumhurbaşkanı için oy isterken, AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımıza ağır ithamlarda bulunarak, 'Bu uğursuzlara oy vermeyin' diyenleri evinizden kovmak için o gün sandıklara Hasan Togar ve Tekkeköy için gelmelisiniz."
Togar'ın konuşmasının ardından sahneye ünlü sanatçı Ekin Uzunlar çıktı. Coşkulu kalabalık Uzunlar'ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var! Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var!

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.