İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'dan Anneler Günü'nde huzurevi ziyareti: "Başımızın tacısınız" İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'dan Anneler Günü'nde huzurevi ziyareti: "Başımızın tacısınız"

Samsun'da İHH İnsani Yardım Vakfı,İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla oturma eylemi gerçekleştirdi. Yağmura rağmen vatandaşlar, İsrail'e lanet yağdırarak, Filistinlilerin yanlarında olduklarının mesajını verdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda İHH İnsani Yardım Vakfı Samsun Şubesi öncülüğünde, İsrail'in Gazze'deki soykırımına tepki göstermek amacıyla çok sayıda vatandaş 'Kudüs için sessiz kalma', 'Gazze'de soykırım var', 'Filistin'de olanlara susmayın' pankart ve dövizleriyle sessiz oturma eylemi yaptı. 

ZULÜM BİTENE KADAR TEPKİMİZ DEVAM EDECEK 

Grup adına Kanal S'ye açıklamalarda bulunan İHH Samsun yetkililerinden Metin Aktürk, "İsrail'in uygulamış olduğu zulüm politikasına karşı Samsun halkı olarak bir tepki göstermemiz gerekiyor. Bu zamana kadar gerçekleştirdiklerimiz gibi bugün de sessiz oturma tepkisi göstermek istedik. Bu tepkimiz önümüzdeki günlerde devam edecek. İsrail'in uygulamış olduğu zulmü, çocukları, kadınları, yaşlıları katletmesi, Filistinli kardeşlerimizi topraklarından uzaklaştırmak için yaptıkları zulüm bitene kadar bu eylemlerimize devam edeceğiz. Allah Filistinli kardeşlerimize yardım etsin" dedi.

Oturma eylemi edilen duaların ardından sona erdi.

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.