Trafik kazasında hayatını kaybeden astsubay Oğuzhan Tombuloğlu, Samsun'da toprağa verildi Trafik kazasında hayatını kaybeden astsubay Oğuzhan Tombuloğlu, Samsun'da toprağa verildi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Samsun'da akşam ezanından sonra camide bir vatandaşla arasında geçen olayı anlatan Doğan, yaşlı adamın kendisine dua ettiğini ve nasihat verdiğini aktardı. 

DOĞAN'A ÖNCE DUA SONRA TAVSİYE 

Akşam ezanından sonra camide yaşlı adamla karşılaşan Doğan, "Nasılsın?" sorusunun ardından ilginç bir yanıtla karşılaştı. "Doğan sen misin?" sorusunun ardından bir haftadır Doğan'ı aradığını söyleyen vatandaş, "Büyük Cami'nin oraya gelir dediler senin için 1 haftadır göremedim, bu akşam da burada namaz kılasım geldi, normalde gelmem buraya" yanıtını aldı. "Sana bir dua söylemek için arıyorum seni" diyen Temel isimli vatandaş, Doğan'a dua etti, "kendine de Allah'ım beni korktuklarımdan emin, umduklarıma nail eyle" diye dua et tavsiyesinden bulundu. 

"HAYIR DUASINI ALALIM DEDİK"

Doğan'ın o anları anlattığı dakikalarda yaşlı adam, "Ah yavrum ağzı dualıdır" sözleriyle Doğan'a karşılık verdi. Doğan, "Elini öptük, duasını aldık ayrıldık. Bugün de dediler "dedem içerde" dedenin bir hayır duasını alalım dedik" dedi. Yaşlı adam, "Bana 'sen dua et, senin duan çok meşhur' der" ifadelerini kullandı. 

O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

Doğan o anları sosyal medyaa hesabından, "Dedemizin bir hayır duasını alalım istedik" sözleriyle paylaştı. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.