SAOB Dönem Koordinatörü ve Sözcüsü Cevat Öncü, Haziran 2022'den beri sürdürdüğü görevini devretti. Öncü, görevini SMMMO Başkanı Dilaver Öğütçü'ye bıraktı. 

Samsun İlkadım'da bıçaklı saldırı Samsun İlkadım'da bıçaklı saldırı

"HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIM"

Cevat Öncü, devir teslimi sırasında yaptığı konuşmada, "Kurucuları arasında bulunduğum Samsun Akademik Odalar Birlikteliği'nin 1,5 yıldır büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm koordinatörlük ve sözcülük görev sürem içerisinde, SAOB'un kurumsal yapısına ve şahsıma verdikleri destek ve kolaylaştırıcı katkılarından dolayı, tüm paydaş odaların başkan ve temsilcilerine teşekkür ediyorum. Samsun için çok önemli bir yapı olan SAOB'un bundan sonraki süreçte koordinatörlük ve sözcülük gorevini devralan Dilaver Öğütçü ve paydaşlara başarılar dilerim. İhtiyaç duydukları her zaman yanlarında olacağımın da bilinmesini isterim" diye konuştu.

"HASSASİYETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Görevi devralan Dilaver Öğütçü ise 2019 yılından bu yana SAOB çatısı altında yapılan çalışmaları değerlendirerek, "Bu güne kadar bilimin ışığında, hiçbir siyasi amaç gütmeden şehrin geleceği ve menfaatleri doğrultusunda çalıştık. Bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Cevat Öncü’ye SAOB’a verdiği katkı ve destekler için teşekkür ediyoruz" dedi.

Öğütçü, geçmişteki çalışmalara duyulan saygıyı ve gelecekteki süreçte devam edecek olan çalışmaların kalitesini vurgulayarak devraldığı sorumluluğun farkında olduğunu ifade etti.

Cevat Öncü ve Dilaver Öğütçü birbirlerine çiçek verdiler. Öğütçü ayrıca katkılarından dolayı Öncü’ye bir de plaket takdim etti.

ELVAN İLHAN

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.