KARARLAR CAN YAKICI 

Kırmızı Beyazlılar'ın Futbol Direktörü Fuat Çapa Kasımpaşa maçı öncesi Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Çapa, son haftalarda hakemlerin vermiş olduğu kararlardan dolayı olumsuz durum yaşadıklarına dikkat çekerek, "Karşılaşmalara baktığımızda yüzde yüzlük pozisyonlarda verilmeyen penaltılarımız, kartlarımız var. Bu son haftalarda biraz fazla olmaya başladı açıkçası. Bu kararlar çok can sıkıcı ve can yakıcı. Oynadığımız 3 karşılaşmayı göz önünden geçirecek olursak, çok olumlu geçtiğini söyleyemeyiz. Ümit edelim ki bundan sonra gerçekleştireceğimiz karşılaşmalarda  böyle kararlarla karşı karşıya kalmayız" diye konuştu. 

RAHATLAMAK İSTİYORUZ 

Futbol Direktörü Fuat Çapa, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu ve bir an önce matematiksel olarak rahatlamak istediklerinin altını çizerek, "Kasımpaşa karşılaşması bizim adımıza çok önemli bir karşılaşma. Çünkü ligin artık son 5 haftasına girdik. Bir an önce matematiksel olarak, rahatlamak istiyoruz. Gelecek sezonun planlamasını uygulamak istiyoruz. Çünkü bazı şeyleri kağıt üzerine döktük ama maalesef, tam olarak rahatlayamadığımız için bunları uygulayamıyoruz. ifadelerini kullandı. 

'ŞEHİR İÇİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ'

Çapa, Kasımpaşa maçının ardından Karadeniz derbisine yoğunlaşacaklarını belirterek, "Kasımpaşa'nın almış olduğu sonuçlara bakınca bizimle eş değer gidiyor. Sadece onların sezon başında aldıkları sonu aradaki farkı göstermiş oluyor. Çünkü biz ilk 10 hafta çok istediğimiz sonuçları alamadık. Ama ben bu hafta takım içerisindeki, atmosferin gayet olumlu olduğunu gözlemliyorum. Herkes işinin ciddiyetini biliyor.  Bir an önce matematiksel olarak bu işi bitirip, rahatlayıp, içeride oynayacağımız derbiye hazırlanmak istiyoruz. Çünkü, Trabzonspor karşılaşmasının şehrimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz." dedi. 

ELVAN İLHAN

Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 6 Mayıs Pazartesi Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 6 Mayıs Pazartesi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.