Samsunspor-Alanyaspor maçının canlı anlatımı Samsunspor-Alanyaspor maçının canlı anlatımı

SAMSUNSPOR U19, RAMS BAŞAKŞEHİR'İ KONUK ETTİ

TFF Elit A Ligi Finalleri 1’inci Tur müsabakasında Yılport Samsunspor U19 takımı rövanş maçında karşılaştığı, Rams Başakşehir FK U19 takımını sahasında konuk etti.

İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI

Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde gerçekleşen karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar rakibine şans vermedi ve 20. dakikada Eren Büyükkaya'nın golü ile skoru 1-0 yaptı. Yarıda başka gol olmayınca Samsunspor devre arasına 1-0 önde girdi. 

CİNEL TEBRİK ETTİ 

İkinci yarıda da Yılport Samsunspor rakibine şan vermedi ve 55'inci dakikada Emre Köroğlu'nun 65 ve 73'üncü dakikalarda ise Muhammet Ali Özbaskıcı'nın golleri ile skor 4-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca, karşılaşmadan Samsunspor galip ayrılan taraf oldu. Alınan galibiyet ile birlikte TFF Elit A Ligi Finalleri'ne gitmeye hak kazandı. Antrenör Özgür Cinel ise takımı tebrik ederek, finallerde rakipleri karşısında da puan ya da puanlar alabilmek için mücadele edeceklerinin altını çizdi.  

Karşılaşmayı, Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü İcra Kurulu Komitesi Üyesi Soner Soykan, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Yılport Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Yılport Samsunspor'un A takım kaptanlarından Zeki Yavru, Osman Çelik'in yanı sıra, Soner Aydoğdu, Halil Yeral, Yunus Emre Çift de takip etti.

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.