Samsun'da sert tepki! 'Oraya neden göz dikildi?'
CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra Belediyesi'nin SGK borcu nedeniyle bir arsayı ihaleye çıkartmasına tepki gösterdi

Bafra Belediyesi'ne sert tepki! 'Oraya neden göz dikildi?' CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra Belediyesi'nin SGK borcu nedeniyle bir arsayı ihaleye çıkartmasına tepki gösterdi
CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra Belediyesi’nin SGK borcu nedeniyle Gazi Mahallesi'nde bulunan arsayı ihaleye çıkarmasını eleştirdi. Perçin, "Oraya neden göz dikildi ? Bu konu ve daha niceleri Baframız için kanayan bir yaradır" dedi.
KENDİ İÇ ÖDEMELERİNİ YAPAMIYOR
BAFRA İÇİN KANAYAN BİR YARA
"Bafra’nın tüm gelir düzeyini Samsun Büyükşehir’e taşıyıp neden ilçeyi bu kadar hor kullanıyorsunuz" diyerek tepkisini dile getiren Başkan Perçin, "Şimdi soruyoruz. Oraya neden göz dikildi? Bu konu ve daha niceleri Bafra’mız için kanayan bir yaradır. Kamuoyuna konuların acil şekilde açıklanmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.