Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen Trabzonspor maçının ardından galibiyetten duyduğu sevinci dile getirerek, "Son derece mutlyuz. Kelimelerle ifade edilmeyecek kadar mutluluğumuz var" dedi. 

"ONUR MÜCADELESİ"

Futbolcuların bir onur mücadelesi verdiğini ifade eden Bilen, "Son derece mutlyuz. Kelimelerle ifade edilmeyecek kadar mutluluğumuz var. Bu şehir bu galibiyeti haketti. Oyuncu kardeşlerimiz de bir onur mücadelesi verdi. 4-5 haftadır talihsiz puan kayıpları oldu ama bugün mükemmel bir oyunla ezeli rakibimiz Trabzonspor'u net bir skorla yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen başta Markus hocam olmak üzere futbolcu kardeşlerimize, teknik heyetimize teşekkür ederim." dedi. 

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk Cup heyecanı Samsun'da 19 Mayıs Atatürk Cup heyecanı

"HAKLI SEVİNCİ PAYLAŞTIK"

Taraftarın muhteşem bir şova imza attığını belirten bilen teşekkür ederek, "Taraftarımıza boşuna 12. adam demiyoruz. Mükemmel kareografiyle birlikte maç bitene kadar hiç susmadan takımımızı motive ettiler. Maç sonunda da haklı sevincimizi ortaklaşa paylaştık. Onlara da ne kadar teşekkür etsek azdır." ifadelerini kullandı. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.