Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Her hoca ve takım böyle bir taraftar ister" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Her hoca ve takım böyle bir taraftar ister"

YÜKSEL YILDIRIM'DAN KANAL S'YE ÖZEL AÇIKLAMA 

Yılport Samsunspor, 12 yıl aranın ardından sahasında konuk ettiği bir diğer Karadeniz takımı Trabzonspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım maçın ardından Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

"RÖVANŞI ALDIK"

Başkan Yıldırım, Samsun'a inanılmaz bir mutluluk tattırdıklarına değinerek, "Şeytanın bacağını kırdık. Ama bir geleneği devam ettirdik. O gelenekte, biz bu ligde Galatarasay'dan puan alamadık. Her takımdan şimdiye kadar puan aldık. İçerde veya dışarda. Trabzon'da yenilmiştik 2-1, 3-1 yaptık. Rövanş aldık. Samsun'a inanılmaz bir mutluluk tattırdık." ifadelerini kullandı.  

"İLK 5'TE BİLE OLURMUŞ"

12 yıldır beklenen bir derbi olduğuna dikkat çeken Yıldırım, "12 yıldır beklediğimiz bir Karadeniz derbisiydi. Bunun için özel bir prim açıklamıştım. Hocamla 1 saat motivasyon konuşması yaptım. Hocama, bunun ne kadar önemli olduğunu, bu takımın içinde Trabzon maçı yaşamış hiçbir sporcu olmadığını ve ilk defa atmosferi yaşayacaklarını anlattım. Hocamda bunu oyuncularla özel görüşmelerle anlattı. Türkiye'de herkes gerçek Samsunspor'u seyretti. Takım motive olursa, bu takım ilk 5'te bile olurmuş ama baştan yanlış başladık. Allah'a şükür düzelttik. Bu galibiyetle inşallah takım ligde kalacak" diye konuştu.  

"ÇİFTE BAYRAMIM"

Yıldırım, çifte mutluluk yaşadığına değinerek, "Taraftarıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir koreografi, 90 dakika destek. Oyuncularıma, hocama, ekibine hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir mücadele. Bilmiyorum takım ne kadar koştu ama belki de ligde en çok koştuğumuz maç oldu. Trabzonspor her şeyi denedi. Çok güzel bir maçtı. Tüm Türkiye Samsunspor'u seyretti. Biz bu ligde sıradan değil farklı bir takım olmaya çalışıyoruz. Fransa ligindeki Dunkerque takımım 2-1 yendi. Benim çifte bayramım. Mutluyum. Hedeflere de adım adım gidiyoruz. Bu sezon ilk defa bu stattan bu kadar mutlu ayrılıyorum" dedi.   

"BİZE İNANIN"

Başkan Yıldırım, iç saha maçlarına gittiğinde genelde şanssız geldiğini bundan dolayı Trabzonspor maçına gelip gelmemekte kararsızlık yaşadığına değinerek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Takımın başında olmam lazımdı. Hocalarım bu maça gelmem gerektiğini söyledi. Bu maçı hak ettiler. Hak ettiklerini de sözümüzü tutup vereceğiz. Taraftarımız bize inansın güvensin biz çok daha iyi şeyler yapacağız. Bu 3 puan taraftarımıza armağan olsun" dedi. 

Öte yandan Yılport Samsunspor Başkanı Yıldırım'ın galibiyet sevincini Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural ile paylaştığı anlar da kameralara yansıdı. 

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.