Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet

"SAMSUN ÖNCÜ BİR ÇALIŞMA YAPTI"

Kanal S'ye özel açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Samsun çok öncü bir çalışma yaptı. Bir çok ilimizde eksik olan turizm master planını bizim talebimiz üzerine hızlı bir şekilde tamamladılar. Gerekli inanç ve istek Samsun'da zaten oluşmuş. Planın içeriğini çok hızlı bir şekilde dolduracaklarına eminim. Her aşamada bizimle de işbirliği yapıyorlar. Samsun'un hak ettiği gibi turizm pastasından önemli payı alacak şehirlerin başında geleceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"YOL HARİTALARI KONUŞULDU"

Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve öndeliğinde her konuda sürdürülebilir bir kalkınma anlayışını izliyoruz. Şehrimizde bunun izlerini görmek mümkün. Turizm Master Planı şehrimize hayırlı olsun. Gün geçmiyor ki şehrimizde yeni bir açılış yapılmasın, yeni projeler, vizyonlar hedefler ortaya konmasın. Bölge açısından çok önemli bir değer olan Samsun Müzemizin de açılışını gerçekleştirdik. Samsun Müzemiz şehrimizi uluslararası turizm açısından çok önemli bir odak noktası haline getirecek. Ve yine turizm master planıyla birlikte şehirimizin geleceğine yönelik yol haritaları konuşuldu. Haziran ayında da Samsun Kültür Yolu Festivali'ne ev sahipliği yapacak."

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.