2002 senesinde iktidar olan AK PARTİ isminin başına "adalet" kelimesini koydu.3 Y ile ( yoksulluk, yasaklar, yolsuzluk) ile mücadele edeceklerini halka beyan etti.

Seçimlerde barajların bir demokrasi ayıbı olduğunu ve bunu sıfırlayacaklarını vaat etti. Temsilde adaleti getireceğini ve her görüş ve düşüncenin TBMM'ye yansıyacağını ilke edindiklerini halkımıza açıkça deklare etti.

Gel gör ki şu son hazırlanan seçim yasası, tam bir yasaklar manzumesinden ibaret. Temsilde adalet rafa kaldırılmış seçim barajı bir hilkat garibesi olarak korunmaya çalışılıyor.

Seçim barajı demek, siz bizim vatandaşımızsınız ancak fikirleriniz ve seçmen iradenize İPOTEK koyuyoruz demekti en amiyane tabiriyle.

Beyler lütfen yapmayın Allah aşkına seçim barajı yaşadığımız çağda bir ilkelliktir ve orta çağ 'Avrupa’sına bir özentidir...

Biz koca bir medeniyete beşiklik etmiş ve çağ açıp çağ kapatan bir mazinin uzantısıyız. Yıkılmış bir imparatorluğun enkazından çağdaş uygarlık yolunda bir devlet kurarak BİRÇOK MİLLETE ÖRNEK olmuş öncülük etmiş bir milletiz.

Bir aşiret devleti olmadığımız gibi derebeylikle de yönetilmiyoruz. Demokrasi birtakım fikirleri ve oluşumları tehlikeli görüp onlardan korkan sistem değildir. Aksine her türlü fikrin ve hele de yasalar çerçevesinde kurulmuş ve örgütlenmiş siyasi partilerin önüne barajlar koyduğunuz sistem, demokratik bir sistem olamaz. Bu olsa olsa dayatma bir sitem olur ki bu çağda ülkemize yakışmaz.

Merhum ADNAN MENDERES siyasi tarihimizde tüm engelleme ve yasaklara rağmen Meclis çoğunluğunu almış ve milletin iradesini yansıtmış engel koyanlar kazdıkları kuyuya kendileri düşmüşlerdir.

Merhum başbakanımız Erbakan hocamız ki sizler de bir zamanlar onunla ıslanmıştınız, partisi 5 defa kapatılmasına rağmen halkımız onu T.C Başbakanı yapmıştır

Bu halk ki Türk halkı uysal koyundur ama asla boynundan çektirmez ve dayatmaları asla affetmez. Etmemiştir tarih buna şahittir.

Bir zamanlar HÜKÜMETİN ROTASINI BEN BELİRLERİM DİYEBİLENLERİN ÜLKESİ DEĞİLDİR bu ülke... Halkımız onları da çok iyi tanımakta ve yaptıkları ihanetleri unutmamıştır. Bu dönemde onlar ötecek çöplük buluyorlarsa, çok düşünülecek iş var demektir.

Merhum Erbakan, TÜRKEŞ ve Yazıcıoğlu GİBİ BUGÜN RAHMETLE ANDIĞIMIZ DAVA ADAMLARI YASAKLARLA VE CEZAEVLERİNDE ÇİLE DOLDURMUŞLAR AMA BU MİLLET ONLARI MİLYONLRA VARAN CENAZE MERASİMLERİYLE AHİRETE UĞURLAMIŞTIR...

Bir zamanlar biz hükümet kurar hükümet yıkarız diyen çevrelerin ve dış güçlerin şakşakçısı olan holding medyasının, bugün iktidarın her yaptığına ne güzel deyip alkışlaması, hidayete erişlerinden midir? Kur'ân kursuna giden 6 yaşlarındaki çocuklarımızın resmini çekip irtica bu deyip darbe isteyenler ne kadar DEMOKRAT oluverdiler. Bir alicengiz oyunu var ama çözebilene helal olsun...

Diyeceğim odur ki korkunun ecele faydası yoktur. Gelin güç ve iktidar elinizdeyken demokrasiyi tüm ilkeleriyle bu ülkeye yerleştirin ve ülkemdeki sancılar ve hukuksuzluklar düzelsin. Düzelsin de siz de kazanın bu ülke de kazansın…