Yapılan son değerlendirmelere göre: Bölge genelinin çok bulutlu, batı kesimlerinin akşam saatlerine kadar, doğu kesimlerinin gece saatlerine kadar aralıklı yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesim ve yükseklerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Batı ve kuzey batılı, akşam saatlerinden sonra güney ve güney batılı yönlerden hafif ve orta kuvvette, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

DENİZ UYARISI: Doğu Karadeniz'in batısında (Sinop-Ordu arası) rüzgarın batı ve kuzey batı, yer yer güney batılı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI: Bölgemizin iç kesimlerinde hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden, başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

25 Nisan Perşembe Samsun hava durumu 25 Nisan Perşembe Samsun hava durumu

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.