Samsun'un markası Sezgin Aydın Şirketler Grubu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programının 8'incisi Rüya Park'ta bin 500 davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, Yeniden Refah Partisi Kavak Belediye Başkan Adayı Şerif Ün, MHP Atakum İlçe Başkanı Filiz Gök, SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Uğur Emin Asan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Bayır, Metin Köksal, Şenol Yıldız, Bafra Sosyal Yardımlaşma Derneği Vakfı Müdürü Hasan İrer, STK temsilcileri, çok sayıda inşaat firması sahibi, müteahhit, şirket çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programı dualarla başladı. Semazen gösterisiyle devam eden, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemeğe katılanlar, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için iş insanı Sezgin Aydın'a teşekkür etti. Sezgin Aydın, programa gelen tüm davetlilerle tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Programda ayrıca Sezgin Aydın Şirketler Grubu'nun bayilerine teşekkür plaketi verildi. 


ASIL ZENGİNLİK SOFRAMIZI PAYLAŞMAK 

Kanal S mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Sezgin Aydın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, "1992'de başladığımız yolumuza Sezgin Aydın Şirketler Grubu olarak devam ediyoruz. Sezgin Aydın Şirketler Grubu çatısı altında Karadeniz Laminant Parke, Aykar Konut, Aydınlar Grup markalarımız yer alıyor. Aykar Konut adı altındaki çalışmalarımızda şu anda 776 dairelik konutların yapımına devam ediyoruz. Karadeniz Laminant firmamımızda da mobilya, PVC imalatı yapıyoruz. Seramik bayiliklerimiz var. Çelik kapı imalatı da yapıyoruz. 2005 yılından beri Yıldız Entegre'nin bayisiyiz. Bunların toptan ve parekende satışını yapıyoruz. Bugün de 8. geleneksel iftar yemeğimizi gerçekleştirdik. Çok duygulandık. Bin 500 kişini katıldığı dev bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için asıl zenginlik soframızı paylaşmak.

İfatara katılan davetlilerde iş insanı Sezgin Aydın'ın çok başarılı bir organizasyona imza attığını belirterek şunları söyledi: 

Ahmet Güneş

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Meko inşaat ortaklarından Ahmet GÜNEŞ: Güzel bir iftar programına katıldık. Sezgin beye her şey için teşekkür ediyoruz. Tüm iş adamları ve belediye başkanlarımızla bir arada olduk. Sezgin bey iyi bir iş adamıdır. Kendisini takdir ediyoruz, her zaman yanındayız. 

Onur Yalçın

ÇOK DEĞERLİ HİZMETLERİ VAR

Florya Entegre Et Sanayi Yöneticisi Onur YALÇIN: Çok güzel bir iftar programı oldu. Bizleri bir araya getiren Sezgin Aydın'a çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok değerli bir organizasyon yaptı. Gençleri, tecrübeli iş insanlarıyla bir araya getirdi. Bu programı geleneksel olarak devam ettirmesi de onun ayrı bir misafirperverliğini ortaya koyuyor. Başarılarının devamını diliyorum. Samsun'a çok değerli, güzel hizmetleri var. İnşallah başarısı artarak devam eder. Biz de destekçisiyiz. 

Ilker Çağlarırmak

ETİK DEĞERLERE DAHİP

Av. İlker ÇAĞLARIRMAK Sezgin Aydın beyin ticarete başladığı ilk dönemlerine tanık olan biriyim. Kendisi son derece ahlaklı, etik değerlere sahip, her geçen gün ticaretini büyüten bir işletme sahibi. Ailesi ve çalışanlarıyla birlikte Samsun'a son derece güzel yapılar kazandırıyorlar. Bununla birlikte çevresine sosyal sorumululuk projeleriyle katkı veren bir kişi. Kendisi de bu anlamda diğer iş insanlarından ayırt edilen en önemli özelliği. Her sene bu iftar programını düzenliyor ve bizleri de davet ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

23 Mahmut Gürel

ALLAH RAZI OLSUN 

Mahmut GÜREL: 11 ayın sultanı Ramazan ayında böyle bir topluluğu bir araya getirmek çok büyük bir organizasyon gerektiyor. Böyle organizasyonları çevresi olan herkesin yapması gerekiyor. Böyle ortamlar dosta güven, düşmana korku verir. Çok güzel bir ortamdı. Sezgin beyden Allah razı olsun. Allah bol bereket versin. 

Selim Sağlam

SAMSUN İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Selim SAĞLAM: Çok güzel bir iftar programıydı. Birlik ve beraberlik içinde tek çatı altında toplandık. Karadeniz Parke Samsun için çok değerli bir firma. Samsun'a büyük bir yatırım yaptı. Sezgin Aydın da Samsun'u ve memleketini seven bir iş insanı. İnşallah dah güzelleri olur.  

Samsun'dan 850 hacı adayı kutsal topraklara gidecek Samsun'dan 850 hacı adayı kutsal topraklara gidecek


NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.