Özgüveni gelişmiş, sosyal yaşam becerileri güçlü, yabancı dili iyi, teknolojiyi kullanabilen, Atatürk ilkelerine bağlı, akılcı, çağdaş, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Zorlu Eğitim Kurumları'nda 1. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm gruplardan öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen dans yarışması renkli anlara sahne oldu. 

MADALYALAR ERGİN ZORLU'DAN 

Bayram tatiline girerken velilerin de katılımı ile oldukça coşkulu bir organizasyon gerçekleştiren öğrenci ve öğretmenler beğeni topladı. 10 farklı dans grubunun yarıştığı yarışmada, profesyonel dansçılardan oluşan jüri üyeleri yarışmacıları puanladı. İlk üçe giren dans grupları, madalyalarını Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu'dan aldılar. 


"KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SUNULUYOR"

Akademik başarının yanında sportif ve sanatsal faaliyetlerde de her zaman aktif olduklarının altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, "Bireyin akademik ve sosyal gelişiminin bir bütünlük dahilinde yönetilip, doğru rehberlik yapıldığında uzun vadeli hedeflerde mesleki kariyerleri için gerekli donanımı sağlamış oluyoruz. Her daim Atatürk devrimlerinin ışığında çağdaş,yenilikçi gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimizin kişisel gelişimine katkı sunabilecek sosyal aktivitelere, sportif ve sanatsal faaliyetlere en güçlü şekilde devam edeceğiz" dedi.

"FARKLI PENCERELERDEN BAKIYORLAR"

Zorlu Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Müdürü ve Sosyal Etkinlikler Komitesi Başkanı Semiha Olğun ise, dansın bedensel sağlığın yanında, öğrencilerin hayata farklı pencerelerden bakmaları ve pozitif olma davranışlarını öğrendikleri bir süreç olduğunu belirterek şunları söyledi: "Dans ederken yaşıtlarıyla eğlenceli vakit geçirmenin yanında,takım halinde çalışmayı öğrenmek,işbirliği yapmak ve başkalarına güvenmekte çocuklara kattığımız davranışlardır.Dans ederek ilgi alanlarının ve yeteneklerinin farkına varan çocuklar kendi alanlarını oluşturur ve hayal dünyalarını genişletir,dans kendilerini ifade etme becerisi kazandırır. Zorlu Eğitim Kurumları olarak akademik başarının yanında sanatsal ve sportif faaliyetlere de önem veren bir kurumuz,öğrencilerimizin hazırlandığı dans etkinliğimizle grup içinde dans ediyor olması,koreografileri ezberliyor olması eğlenmelerinin yanı sıra disipline olmalarını da sağlamıştır."

Büyükşehir, daha yaşanabilir Samsun için harekete geçti: Gürültü haritaları revize edildi Büyükşehir, daha yaşanabilir Samsun için harekete geçti: Gürültü haritaları revize edildi


ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.