Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'le görüşmek için randevu istediğini fakat bir cevap gelmediğini belirterek, yerel seçimlerde işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

Özdağ, bir dizi ziyaret ve yerel seçim çalışmaları kapsamında şehrin nabzını tutmak için Samsun'a geldi. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Özdağ, "Zafer Partisi'nin oyları, bütün anketlerin de gösterdiği gibi yükseliyor. Bu yükseliş Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde gerçekleşiyor. Anacak İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde stabil seyrediyor. Bu bölgelerde hem adaylarımızı tanıtmak hem de oy grafiğimizi yukarı çekmek için yoğun bir çalışma temposu sergiliyoruz" dedi.

Yerel seçimlere giderken İYİ Parti'ye işbirliği çağrısı yaptıklarını hatırlatan Özdağ, "İYİ Parti'ye böyle bir işbirliğinin yüzde 20'lik potansiyeli temsil ettiğini Türk milletini iki kutup arasında ayrışmaktan kurtaracağını ifade ettik. Bu teklifimiz seçmen zemininde büyük bir sevinçle karşılandı ancak şu ana kadar ne bu çağrımıza, ne de Sayın Akşener'i ziyaret etmek için yapmış olduğum başvuruya bir cevap alamadım. Biz Zafer Partisi olarak Türk milletinin menfaatlerini her türlü kişisel gururun üzerinde tutarak siyaset yapıyoruz ancak İYİ Parti'ye yapmış olduğumuz bu işbirliği çağrısına cevap bekliyoruz. HÜDAPAR'a randevu veren İYİ Parti'nin Zafer Partisi'ne de randevu vereceğini umut ediyoruz" diye konuştu. 

İKİ ADAY AÇIKLANACAK

Özdağ ayrıca Samsun'da iki ilçenin başkan adayını açıklayacaklarını Büyükşehir Belediyesi için görüşmelerin devam ettiğini söyledi. 

GÖNLÜNÜZÜ ALMAYA GELDİM 

Özdağ ayrıca dün akşam Atakum ilçesindeki bir kahve zincirine ait mekana da giderek gençlerle bir araya geldi. 'Kahvenizi dökmeye değil, gönlünüzü almaya geldim' diyen Özdağ, gençlerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Samsun'da şehitler anıldı: EMŞAV'dan 244'üncü program Samsun'da şehitler anıldı: EMŞAV'dan 244'üncü program

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.