• Atakum Kurupelit sahilinde Petek Genç merkezi hizmete açıldı.
  • Merkez, eski Kurupelit Düğün Salonu alanında gençlere yönelik tasarlandı.
  • Sessiz etüt alanları, dijital merkez ve okuma bölümleri bulunuyor.
  • Kafeterya ve çamaşırhane günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılıyor.
  • Vatandaşa etkisi: gençler sosyal ve akademik faaliyetlerini tek merkezde sürdürüyor.
  • Ulaşım kolaylığı tramvay istasyonuna yakın konumla sağlanıyor.

SAMSUN’DA GENÇLERE YENİ MERKEZ

Samsun’da gençlerin sosyal, akademik ve günlük ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir yaşam alanı hizmete sunuldu. Atakum ilçesi Kurupelit sahilinde, eski Kurupelit Düğün Salonu’nun bulunduğu alanda hayata geçirilen Petek Genç, gençler için çağdaş bir buluşma noktası olarak tasarlandı.

GENÇLERE YÖNELİK MODERN VE FONKSİYONEL ALANLAR

Merkezde, gençlerin ders çalışma ve kişisel gelişim süreçlerini destekleyecek şekilde planlanmış sessiz etüt alanları, dijital gençlik merkezi ve modern okuma bölümleri yer alıyor. Bunun yanı sıra kafeterya ve çamaşırhane gibi günlük yaşamı kolaylaştıran alanlar da gençlerin kullanımına sunuluyor. Güçlü internet altyapısı sayesinde öğrenciler hem akademik çalışmalarını sürdürebiliyor hem de dijital kaynaklara rahatlıkla erişebiliyor.

Samsun'da Baş ailesinin acı günü: Gülsevim Baş'a son görev
Samsun'da Baş ailesinin acı günü: Gülsevim Baş'a son görev
İçeriği Görüntüle

SOSYAL HAYATIN YENİ ADRESİ

Petek Genç, yalnızca bir çalışma alanı olmanın ötesinde, gençlerin bir araya gelerek sosyalleşebileceği, etkinlikler düzenleyebileceği ve ortak vakit geçirebileceği bir merkez olarak da öne çıkıyor. Bu yönüyle, gençlerin hem bireysel hem de sosyal gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

ULAŞIM KOLAYLIĞI DİKKAT ÇEKİYOR

Atakum ilçesi Körfez Mahallesi, Belediye Caddesi No:18 Kat:2 adresinde hizmet veren merkez, tramvay istasyonuna yakın konumuyla da ulaşım açısından avantaj sunuyor. Sahil hattına yakınlığı sayesinde Petek Genç, Samsunlu gençler için kolay erişilebilir ve cazip bir yaşam alanı olma özelliği taşıyor.

İYİ Partili Erhan Usta'dan asgari ücret tepkisi!

Samsun'da Baş ailesinin acı günü: Gülsevim Baş'a son görev

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: NEJLA KAYA