"DAHA GÜÇLÜ BAŞLIYOR "

Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S'de, Samsun Medya Grubu Spor Koordinatörü Ender Talat Akyüz ve Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural'ın yorumlarıyla ekrana gelen 'Transfer Gündemi' programına konuk olan Yılport Samsunspor A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, açıklamalarda bulundu. Soykan, geçen seneki hayal kırıklıkların ardından bu sezona daha da güçlü başlayacağını belirterek, "Samsunspor, maddi manevi bir sonraki sezona çok daha güçlü başlayan bir takım. Bu kulüpçülüğün ve doğru yönetilmenin olmasından kaynaklanan bir şey. Çünkü başkanımız geçen sezon kötü sonuçlar almamıza rağmen en dirayetli olandı" dedi. 

"TARAFTAR ARKAMIZDA"

Taraftarın maddi manevi arkalarında olduğuna değinen Soykan, "Başkanımız Yüksel Yıldırım sağlıklı olduğu sürece, Samsunspor'un bu sezon olmazsa bile diğer sezon kimse önüne geçemez. Biz yola çıktığımızdan beri taraftarımız arkamızda. Gerçek Samsunspor taraftarını maddi manevi ne kimse satın alabilir ne de istemediği bir yolda götürebilir. Samsunspor taraftarı kalbi ile inanmadığı hiç kimsenin peşine gitmez. Samsunspor taraftarı doğru insanın peşinden gider. Taraftarımız dan Allah razı olsun her koşulda Atatürklü armanın arkasındalar" diye konuştu.  

"LAFTA DEĞİL ÖZDE..."

Şehrin dinamiklerinin de maddi manevi destek vermesi gerektiğine değinen soykan şunları söyledi: "Lig başlayınca iyi günde kötü günde birlik beraberliği kısaca her şey göreceğiz. Şehir olarak birbirinin arkasına geçmek yerine, yan yana yürüyebilirsek bunun nasibimizi de artıracağını düşünüyorum. Lafta, sözde değil, gerçekten özde, yürekte inancımızla birbirimizin yanında olursak, 'birlikten kuvvet doğar' lafı buradan çıkar. İş insanlarının, siyasetçilerin bu dinamiğin içerisine girmediği sürece olmaz. İnşallah Samsun şehri bu sene hak ettiği başarıyı elde eder." 

"BAŞARI DİLİYORUM"

Yılport Samsunspor A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Kanal S TV ailesine başarı dileyerek, "Kanal S hayırlı uğurlu olsun. İlerleyen günlerde yine sık sık burada buluşuruz. Çok güzel bir ekip arkadaşlığı var. Stüdyolarınız çok konforlu. İnsan program bitmesin istiyor. Yayın hayatınızda başarı diliyoruz" dedi.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.