BAT'tan boykot açıklaması! Sigaraları satılmayacak mı? BAT'tan boykot açıklaması! Sigaraları satılmayacak mı?

WhatsApp'ta şu an için 30 saniyeden uzun bir videoyu paylaşmak istediğinizde birden fazla durum güncellemesi yayınlamanız gerekebilir.

Ancak son yapılan güncelleme ile birlikte, eğer videonun süresi bir dakika veya daha kısa ise, kullanıcılar tek bir durum güncellemesiyle paylaşabilecekler.

60 SANİYE KADAR UZUNLUKTA VİDEO PAYLAŞIMI YAPILABİLECEK

WABetaInfo’nun bildirdiğine göre, WhatsApp'ın en son beta sürümü (2.24.7.6 sürümü), durumlarınızda 60 saniyeye kadar uzunluktaki videoları paylaşabilmenize olanak tanıyor. Şu anda bu özellik sınırlı sayıda kullanıcıya açık durumda ve 30 saniyeden uzun videoları paylaşmak veya izlemek için uygulamanın en güncel sürümünü indirmeniz gerekiyor.

Durum süresi uzatma, büyük olasılıkla WhatsApp’ın kullanıcı geri bildirimleri doğrultusunda getirdiği iyileştirmelerden biri. “WhatsApp’ta uzun video nasıl durum yapılır?” gibi WhatsApp durumda uzun video paylaşmaya yönelik çok fazla soru, talep var.

15 saniye, 30 saniye, şimdi de 60 saniye uzunluğunda durum güncellemeleri düzenlemeye gerek duymadan paylaşılabilecek ancak bu özellik herkesin kullanımına ne zaman açılacak belli değil.

kamu son haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.