Samsun, Gazze için tek yürek oldu Samsun, Gazze için tek yürek oldu

Zorlu Eğitim Kurumları, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Bil Eğitim Kurumları iş birliği ile yeni açılacak VIP Konsept ana okulu ve ilkokul ile Samsun'da uygulanmayan bir eğitim modeli hayata geçirilecek. Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, "Samsun'da eğitim sektöründe fark yaratmak istiyoruz" dedi.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Özgüveni gelişmiş, sosyal yaşam becerileri güçlü, yabancı dili iyi, teknolojiyi kullanabilen, Atatürk ilkelerine bağlı, akılcı, çağdaş, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Zorlu Eğitim Kurumları, Bil Okulları ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde VIP konseptindeki okul projesini Samsun'da hayata geçiriyor. Bu kapsamda 2024-2025 eğitim öğretim yılında hayata geçirilecek VIP Konsept ana okulu ve ilkokul ile ilgili ilk toplantı da Bil Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif Pehlevan, Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Nurçin ve Anaokulu- İlkokul Eğitim Koordinatörü Emine Börühan'ın katılımıyla yapıldı ve planlamalar yapıldı.

YENİ OKUL BİNASINA ZİYARET

Yeni okul binasını da ziyaret eden Bil Eğitim Kurumları heyeti, yönetim kurulu başkanı Ergin Zorlu ve idari kadroyla bilgi alışverişinde bulundu. Yeni açılacak okulun online platformları, yabancı dil ağırlıklı Eğitim sistemi, atölye çalışmaları, laboratuvar çalışmaları ve yayınları ile ilgili görüşmeler gerçekleştiren kurumlar, Samsun'da uygulanmayan bir eğitim modelini hayata geçireceklerini ifade ettiler. 

AKADEMİK SÜREÇ DESTEKLENECEK

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Bil Eğitim Kurumları iş birliği ile yeni açılacak VIP Konsept ana okulu ve ilkokul ile Samsun'da fark yaratacaklarını vurgulayan Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, "Yabancı dilde kalıcı öğrenmenin esas alındığı modelde, haftalık 20 saat İngilizce dersi ile birlikte kids yoga, kids meditasyon, kids morning dance gibi aktiviteler ile akademik süreç desteklenecek. STEM atölyeleri, ahşap atölyeleri, sanat atölyeleri , yaşam ve beceri temelli öğrenme atölyeleri ve uzman psikologlar desteği ile güçlü rehberlik servisi hizmeti ile Samsun'da eğitim sektöründe fark yaratmak istiyoruz" dedi.

BİREYSEL PROGRAMLAR OLUŞTURULUYOR

Bil Learn ve PDEVCO Online platformları ile rehberlik servisini anaokulu ve ilkokul öğrencileri için daha etkin ve eğlenceli hale getirdiklerini belirten Kurum Psikoloğu Uzman Psikolog Ece Zorlu Berker de şunları söyledi: "Online sistem üzerinden oyunlar ve etkinlikler ile öğrenci becerileri, yetenekleri ve kazanımları ile ilgili detaylı fikir sahibi oluyor ve bu sonuçlara göre bireysel programlarını oluşturuyoruz."

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.