TÜVTÜRK tarafından başlatılan bu yeni sistem, araç muayenelerini eskisine göre çok daha hızlı ve pratik bir şekilde tamamlamayı planlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, araç sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırmak adına önemli bir gelişmeye imza attı ve kapsamlı bir düzenlemeye gidiyor. TÜVTÜRK'ün hayata geçirdiği bu yeni sistem, milyonlarca araç sahibini etkileyecek. Periyodik araç muayenelerini daha hızlı ve pratik olacağı ise belirtildi.

TÜVTÜRK'ün başlattığı sistem ile araç muayeneleri artık çok daha hızlı ve pratik bir şekilde yapılacak. Bu yenilik, milyonlarca araç sahibinin günlük yaşamını doğrudan etkileyecek. Son dönemlerde artan bekleme sürelerine çözüm olarak, TÜVTÜRK gezici muayene istasyonlarını devreye alarak 25 milyon aracın periyodik muayene sürecini daha hızlı ve etkin hale getireceği belirtiliyor.

Randevu alan sürücülere daha konforlu bir araç muayene deneyimi sunan gezici istasyonlar, Türkiye genelinde 77 ilde hizmet verirken, özellikle büyük şehirlerde hızla yayılmaya başlandı.

Sadece randevulu sistemle faaliyet gösteren bu istasyonlar, araç muayene süreçlerini düzenli bir şekilde hızlandırarak araç sahiplerinin zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlıyor.

Ücretsiz olacak: Zeynep Bastık Samsun konseri ne zaman, saat kaçta? Ücretsiz olacak: Zeynep Bastık Samsun konseri ne zaman, saat kaçta?

TÜVTÜRK'ün randevu sistemi, sürücülere internet üzerinden kolaylıkla işlem yapma olanağı tanırken, aynı zamanda istasyonlarda randevusuz araç kabulünü de bitiriyor.

Bu yeni sistem ayrıca Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü için gerekli belgelerin yetkili kurumlarca alınmasını sağlayarak ek test gerekliliğini de son veriyor ve sürücülere zaman tasarrufu sağlamış oluyor. Detaylı bilgi ve gezici istasyonlar ile randevuları için TÜVTÜRK'ün resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.