Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 10 yılda 312 projeye imza attıklarını belirterek, "10 yıldır bu kutlu görevi Samsun'a hikaye yazacak şekilde alnımızın akıyla yerine getirdik" dedi. Adeta miting havasında geçen SKM açılışı, sosyal medyada ve yaygın basında geniş yer buldu. 

AİLESİ VE VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ

Hasan Togar'ın 19 Mayıs Mahallesi Lojmanlar bölgesinde, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği seçim koordinasyon merkezi açılışında 10 yıllık çalışmalarının toplu açılış töreni de yapıldı. Vatandaşlar Hasan Togar'a, 'Yanındayız Başkanım', 'İlk Günkü Aşkla' pankart ve dövizleriyle destek verdi. Sık sık sloganlar atan vatandaşlarla birebir de iletişim kuran Togar sık sık 'Size kurban olurum' diyerek duygularını dile getirdi. Eşi ve çocuklarının da yanında olduğu Hasan Togar, önümüzdeki dönem hayata geçirmek istedikleri projeleri de anlattı. Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal'a da göndermelerde bulundu. 

"MİLLET BİZİ SOKAKTA BIRAKMAZ"

Binlerce kişinin katılımıyla miting havasında gerçekleştirilen programda yoğun katılımın kendisini duygulandırdığını dile getiren Togar, "10 yıldır bu kutlu görevi Samsun'a hikaye yazacak şekilde alnımızın akıyla yerine getirdik. 10 yılda 312 projeye imza atmışız. Tüm milletvekillerim 'Hasan açılış yap' dediler. 'Fırsat bulamıyoruz' dedik. Ben ne bileyim sizin bizi kapıya koyacağınızı. Ama size değil bu millete nasipmiş bu açılışları yapmak. Şimdi bunlar, bu projelerin yerlerini bulacak, bakımını yapacak, gezecek 10 yılını alır. Bu mahalleleri dolaşırken bu projeleri yapanların bu milletin sokakta bırakmayacağını hiç mi akıl etmediniz?" diye konuştu.

"CESARET GEREKTİREN UYGULAMALARDI"

İlçe devlet hastanesinin 20 yıl önce kurulan bir hayalin ürünü olduğunu söyleyen Togar, “Hatırlarsınız tam 5 yıl önce, bir yanda yeni binalar, bir yanda yıkılmış binalar vardı. Burası yeni Tekkeköy, burası eski Tekkeköy. Şimdi Karadeniz’in en kapsamlı şehircilik ve imar uygulamasını gerçekleştirdik. Bu ilçe Samsun’un en çok göç alan, en hızlı büyüyen en hızlı gelişen ilçesi oldu. Bu imar çalışmaları hiç kimsenin altına imza atamayacağı cesaret gerektiren uygulamalardı. Hiçbir vatandaşımızı kırmadan, üzmeden, onlarla anlaşarak ilçe tarihinin en kapsamlı imar ve şehircilik revizyon planını gerçekleştirdik ve hala 7’den 70’e bütün ilçenin şehirleşmesine aralıksız devam ediyoruz. Bu şehirleşmenin önemli ayaklarından birisi de ilçe devlet hastanemizdi. Efendim bu hastaneyi Hasan Togar getirmemiş. ‘Sağlık bakanının bir gece rüyasına girmiş Tekkeköy ve bunu bunlara armağan edeyim’ demiş. 20 yıl önce hayal kurduk AK Parti'nin adayı. 250 yatak 65 bin metrekare kapalı alanlı Türkiye’nin kapalı alanı en büyük ilçe devlet hastanesini bizler bu ilçeye getirdik. 4 kez bu hastane için Cumhurbaşkanımızın önünü kestik” ifadelerini kullandı.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: "Sanayi bölgelerimizin önemini çok iyi okumamız gerekiyor" ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: "Sanayi bölgelerimizin önemini çok iyi okumamız gerekiyor"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.