Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Bu kadar muhteşem bir doğadan tüm Türkiye’nin faydalanabilmesi adına her adımı atmaya hazırız. İlçemizin saklı kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkaracağız” dedi. 

ZENGİN OLANAKLARA SAHİP 

Ordu Kano Kulübü üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un makamında ziyaret ederek, bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Terme ilçesinde kano sporunun yaygınlaşması ve olanaklarının artırılmasına yönelik Terme Belediyesi ile işbirliği içinde çalışmalara hazır olduklarını belirten Ordu Kano Kulübü üyeleri, bölgenin zengin olanaklara sahip olduğunun altını çizdi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’nin turizm olanaklarının artırılmasına yönelik çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, “İlçemiz doğal olarak birçok zenginliğe sahip. Bu zenginliklerden biri de Gölyazı bölgemizdeki göller ve göllerimizi birbirine bağlayan kanallar. Bu bölgede kano sporunun gelişimi ile alakalı Ordu Kano Kulübü’nün destekleri ile çalışmalarımıza başladık. Yapacağımız tesisleşme ile burayı kano sporu için bir cazibe merkezine çevireceğiz. Bu kadar muhteşem bir doğadan tüm Türkiye’nin faydalanabilmesi adına her adımı atmaya hazırız. İlçemizin saklı kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkaracağız” diye konuştu.

Kısa süre içinde hayata geçirilecek Amazon Kano Kulübü ile birlikte yapılacak çalışmaların hızlanacağını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, bu süreçte çalışmalar konusunda destekte bulunan Terme Amazon Kültür ve Dayanışma Derneği ve Ordu Kano Kulübü üyelerine de teşekkür etti.

NEJLA KAYA

Samsun'da o zanlıyı narkotik yakaladı Samsun'da o zanlıyı narkotik yakaladı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.