AİLE ORTAMI OLUŞTU 

Kırmızı Beyazlıların yeni transferlerinden tecrübeli stoper oyuncusu Alim Öztürk, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Kayseri kampının verimli bir şekilde gerçekleştiğine değinen Öztürk,"Kayseri'de çok güzel bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımda hiç yabancılık çekmedim. Takım arkadaşlarım sağ olsunlar beni güzel karşıladı. Güzel bir aile ortamımız oluştu. İnşallah bu aile ortamında hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.  

KUPAYI KALDIRMAK İSTİYOR 

Samsunspor'daki hedeflerinden bahseden tecrübeli stoper, "Öncelikle sahada, her zaman elinden geleni yapmaya çalışan, sorumluluk alan mücadeleyi asla bırakmayan bir Alim göstermek istiyorum. Bu sezon benim Samsunspor'daki hedefim takımdaki arkadaşlarımla birlikte şampiyon olup, kupayı kaldırmak. Şampiyon olduktan sonrası ise, Samsunspor ile Süper Lig'de forma terletmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

'BİZE İNANSIN, GÜVENSİNLER'

Taraftarın sezonun başlamasıyla kendilerine destek vermesini isteyen Öztürk, şunları söyledi: "Sezonun bir an önce başlaması için heyecanlıyım. Samsunspor taraftarının itici gücüne birçok kez şahit oldum. Sorumluluğumun ve farkındayım. Bunun için de elimden gelen ne varsa yapmaya çalışacağım. Taraftarlarımız bize sonuna kadar inansın destek versin hep beraber güzel bir sezon geçirip şampiyon oluruz İnşallah. Bende takım arkadaşlarımda Samsunspor'u layık olduğu yere yani Süper Lig'e taşımak istiyoruz" Esra VURAL Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.