'BAŞARILI OLDUK'

Kırmızı - Beyazlılar'ın yetenekli file bekçisi Okan Kocuk Kanal S mikrofonlarına özel açıklamada bulundu. Kocuk, sezon başında açıkladığı hedeflerine ulaştığını belirterek, "Bolu kampında sizlerle yaptığımız açıklamada ilk hedefimin Samsunspor'un başarısı sonrasında ise milli takıma gitmek olduğunu söylemiştim. İniş çıkışlar oldu. Yeni kurulan bir takımdı çok normal. 11 sene sonra lige çıkmış bir takım. Birçok ülkeden oyuncu geldi. Hocalar değişti sistemin oturması, bir süre aldı. Ama, çok şükür başarılı olduk. Bende kendi hedefime ulaştım. Şimdi kalan 3 maçta da çok iyi bir performans sergileyip, Avrupa Şampiyonası kadrosunda olmak istiyorum açıkçası" diye konuştu. 

'KENDİMİ BULDUM'

Kocuk, sezon başına kötü başladıklarını ancak takımın birbirine alışmasıyla başarının geldiğine değinerek, "Baktığımız zaman yuhalandığım dönemlerde oldu. Ama futbolun içinde bunlar var.  Seyircimiz Türkiye'nin en iyi seyircilerinden biri. Gerçekten bu statta maç oynamak çok keyifli. İnişli çıkışlı dönemlerim oldu. Ama takım birbirine alışınca kendimi buldum açıkçası. Kendimi buldukça da öz güvenim arttı. Takıma ne kadar katkı verirsem, o kadar mutlu oluyorum. Çok şükür ki bu döneme gelebildik. Çok değerli hocalarla çalıştım. Markus hoca geldikten sonra disiplini ve aile ortamını sağladı. Galibiyetler gelince sisteme, hocaya daha çok inanma oldu ve daha çok birbirine kenetlendik. Buda aile ortamını getirdi açıkçası. Hocanın buraya gelmesi başarıya giden yolun en büyük etkiydi" dedi.   

Samsunspor Süper Lig'de kalmayı garantiledi Samsunspor Süper Lig'de kalmayı garantiledi

'İNANILMAZ ATMOSFER'

Taraftarın inanılmaz bir desteğinin olduğunun altını çizen Kocuk, "Trabzonspor maçına çıkarken hatta Zeki abiye dedim, 'Atmosfer bak şu an da hemen maça çıkıp oynamak istiyorum. İnanılmaz atmosfer" dedim. Çünkü inanılmaz bir atmosfer vardı. Bizim gerçekten itici güç oldu. Onlarla aldığımız puanlar, mükemmeldi. Hiç unutamayacağım anılarım oldu. Umarım seneye daha da güzel günler yaşarız. Son 3 karşılaşma bizim için çok önemli henüz lig bitmiş değil. Biz Son 3 maçı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. En iyi şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz. Son üç maçta 9 puan almak benim için hedef. Bu hedefimize ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı.  

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.