Muş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ile İlkadım ilçesindeki Gülsem Sami Kefeli Ortaokulu'na gelerek, oyunu kullanacağı sandık başında sıraya girdi.

Resim

Daha sonra 2053 numaralı sandıkta oyunu kullanan Muş, ardından okuldaki sandıkları gezerek görevlilere başarılar diledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: “İlçeye modern şehir yapısı kazandıracağız” Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: “İlçeye modern şehir yapısı kazandıracağız”

Sandıktan çıkacak sonuçlara herkes gibi saygılı olduklarını vurgulayan Muş, "Türkiye, yaklaşık 2 aydır bir kampanya dönemi yaşadı. Bütün partiler ve adayları  söyleyeceklerini söylediler. Demokrasinin tecelligahı sandık kuruldu. Saat 17.00 itibariyle oy verme işlemi sona erecek ve sonra milletin iradesi ortaya çıkacak. Çıkacak olan sonuçlara herkes gibi biz de saygılıyız. Milletimizin kararının başımızın üstünde yeri var. Ülkemize hayırlı olsun. İnşallah önümüzdeki 5 yılı yönetecek kadrolar bu seçimle birlikte belirlenmiş olur ve Türkiye istikrarlı bir şekilde yoluna devam eder" dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.