“FARKLILIKLARIMIZI EN ÖNEMLİ ZENGİNLİK OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ”

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Hemşehri dernekleri toplumda birlik ve beraberliğin sağlanması, kültürlerin gelecek kuşaklara aktarılması açısından ilçedeki sorunların çözüm ortağı olması adına büyük önem taşıyor” dedi.

Mazbata alım töreninden itibaren haftalar boyunca yoğun bir ziyaretçi akını ile karşılaşan Başkan İhsan Kurnaz, başkanlık makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Samsun Ordulular Derneği, Kavak Çivril Köyü ve Karantu Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanları ve Yönetim kurulu üyelerinin ağırlayan Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi olarak ilçede barışın ve sevginin devamlılığı için hemşehri derneklerinin düzenledikleri etkinlik ve projelere tam destek verileceğinin kaydetti.

“ORTAK AKIL İLE HAREKET EDECEĞİZ”

Hemşeri derneklerinin toplum bilincinin oluşmasında, kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılmasında büyük rol oynadığına dikkat çeken Başkan İhsan Kurnaz, “Birlik beraberliği sağlama, kaynaşma, kültürleri yaşatma ve gelecek nesillere aktarabilme adına derneklerin vazifesinin çok büyük olduğuna inanıyoruz. İnsanların iyi gününde sevincini yaşayacağı, kötü gününde sırtını yaslayabileceği, dertlerini paylaşabileceği birilerinin olabilmesi güzel bir duygudur. Büyük kentlerin en büyük sıkıntısı büyük kalabalığa rağmen yapayalnız kalabilmektir. Dernekler aslında bu yalnızlığı önlemek ve gelecek nesillere kültürlerin aktarılabilmesi açısından çok önemli işler yapıyor. Bizler de bu çalışmaları destekliyoruz. Çünkü en önemli zenginliğimiz farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu görmemizdir. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır’ ayetinin ışığında bir ve beraber olmanın manevi hazzını İlkadımlı hemşerilerimize hissettireceğiz” şeklinde konuştu.

“BİRLİĞİMİZDEN GÜÇ ALIYORUZ”

Sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve esnafların yoğun desteğini ziyaretler boyunca hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekleyen Başkan İhsan Kurnaz, “Birliğimizden aldığımız güç ile İlkadım için, güçlü yarınlarımız için çalışmaya, verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Belediye düzenlemelerinin bizlere imkan tanıdığı her konuda dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın her vatandaşımıza eşit hizmet götüreceğiz. Eşit hizmet düşüncesi bizim temel hizmet politikamızı oluşturuyor. Uzaktan yakından gelerek bizleri ziyaret eden, desteğini ifade eden, tebriklerini ileten herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

ELVAN İLHAN

Samsun'da uzman isimden sessiz katil hipertansiyon için kritik uyarı! Samsun'da uzman isimden sessiz katil hipertansiyon için kritik uyarı!

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.