Birçok telefon geldi abi Kanal S'den ayrılmışsın doğru mu derken, bazıları da kanalı bırakmaz isem adam değilmişim gibi bu kadar hadsizce yorum yapıyor neden sessiz kalıyormuşum, onu soruyorlar bana.
 
Dolayısıyla tarafımca düşüncelerimi söyleyeyim, kim ne ve ne kadarını anlarsa o da kendilerini bağlar. 
 
Programda Samsunspor zarar görmesin diye İmail Uyanık ile ilgili hiçbir soru sormak istenmedi. Hatta buna ilk muhalif ben oldum izleyenler bunu da not alsın lütfen. İşimizin gücümüzün Samsunspor olduğu yerde bizim amacımız kaos yaratmak değildi. 
 
O akşam yayına anlık 960 tane yorum geldi emin olun bunun 900 tanesi yayın boyunca programı provoke etmek için yapıldı. Herkes Yıldırım-Uyanık kavgasını daha büyütmek için neden Uyanık ile ilgili soru sormuyorsunuz diye sürekli ateşe körükle gelindi. 
 
Şimdi iki şey var, bu tarz soru sorulmazsa, ya korkuyorsunuz ya da Yüksel Yıldırımcısınız gibi bizleri taraf yansıtmak, daha önemlisi Samsunspor'a zarar vermek için ne gerekiyorsa yapıldı. Şimdi aklı selim olanlar, bu arkadaşlara siz sessiz kalın, gelin bize dil uzatın. İkincisi İsmail Uyanık ile ilgili soru sorulunca olayın bu boyuta geleceği kaosun daha da büyüyeceği belliydi. O soruyu sormaya korkuyorsunuz denilince, programda istemeden de olsa soruldu. En azından bu konu ile ilgili Yüksel Başkanımız belki konuyu uzatmadan toparlayabilirdi o da içini döktü haliyle. 
 
Evet İsmail Başkan aramış yayına bağlanmak için haliyle kendisine de söz hakkı düştüğü için bu akşamki programda olmasının sebebi budur. Yalandan kimse öküzün altında buzağı aramasın Kanal S gibi bir kurumu Samsunspor'a zarar veriyor algısı oluşturmasın.
 
Kanal S Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan Akyüz neden bağlandı neden burayı düşünmüyorsunuz? O telefon bağlantısı öncesine kadar size göre Kanal S'nin Samsunspor'a zarar verdiğini düşünebileceğiniz bir tane örnek gösterebilir misiniz? 
 
Yüksel Başkan kendisine ve kulübe birilerinin verdiği zararı siz televizyoncular diye ibare kullanınca  şahsım olarak zaten Başkanım lütfen bulunduğumuz kanalı programları bu söyleminizin dışında bırakın diyen bendim. Ben bu ifadeleri kullanırken Sayın Erkan Bey reji odasına bağlanmış bizim düşündüklerimizi söyledi. Bizi suçlayamazsınız İsmail Uyanık ile ilgili şahsi sorunlarınızı yüz yüze konuşabilirsiniz buradan lütfen sadece Samsunspor'u konuşalım iyi akşamlar dedikten sonra Yüksel Yıldırım da iyi akşamlar diyor.
 
Yüksel Yıldırım'ın sonuna kadar yanında ve arkasındayız şahsım olarak da öyle. Ama bu sadece Samsunspor Kulübü Başkanı olduğu için bu da böyle biline.
 
Evet yalakalık yapmadık evet bir beklentimiz olmadı. Evet yalan haber yaparak kendisini bunaltmadık hiçbir beklenti içerisine girmedik. 
 
Sayın Erkan Akyüz, Trabzonsporluymuş. Arkadaşlar konuşa konuşa zarar vermeyelim birbirimize. Benim kulüp başkanımın da hangi takımı tuttuğunu hepiniz biliyorsunuz. Ama bugün Samsunspor'u dipten almış çamurdan almış sahiplenmiş kendisine Allah razı olsun diyor ve sahip çıkıyoruz hangi takımı tuttuğu umurumuzda değil. Yarın oldu da bu takımı sattı ülkemizden bir iş insanı ya da bir Arap kralı Rus iş insanı satın aldığında Samsunsporlu olup olmadığını mı sorgulayacaksınız bırakın Allah aşkına, biraz geniş düşünün arkadaşlar.
 
Ben bugün Trabzon'a gitsem bir iş mekanı açsam benim değil üzerinden gönlümdeki Samsunspor'u kim çıkarabilir. Nereli olduğu önemli değil bu şehirde birilerine ekmek veriyorsa saygı duymak lazım. Samsunspor'a zarar veren kim olursa olsun köyün delisi gibi çıktık bangır bangır konuştuk, kimseden de para alıp susmadık, kimseden para alıp yön değiştirmedik. Çünkü biz hiçbir zaman taraf olmadık.
 
Adam yazmış bana sen Yüksel Yıldırımcısın...
Yine bir zamanlar İsmail Uyanıkçısın.
Yok efendim Tanju Çolak'ın niye yanındaymışım.
Arkadaşlar benim ekmeğimi ne Yüksel Yıldırım veriyor, ne İsmail Uyanık veriyor ne Kral Tanju Çolak veriyor ne de Erkan Akyüz veriyor hepsine saygım sonsuzdur.
 
Kiminle muhatap olup olmayacağı mı birilerinin sevmediği insan diye dışlayacak değilim. Kimi aile dostu yapıp kimi dışlayacağımı kimseye danışacak da değilim.
 
Bir hafta önce Kanal S'de toplantı düzenlendi. Bu kaos oluşmadan çok öncesinde. Ve orada konuşulan  ve gerçekten bir Samsunsporlu olarak, mutlu olduğum bir şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
 
Gerek Kanal S Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz gerekse Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek yine aynı şekilde Sevgili Necdet Uzun, toplantıdaki dava Samsunspor maçı olduğu günlerde maçın öncesi sonrası ve maç saatinde kanalın ekranlarının tamamen Samsunspor'a ayrılması yönünde çalışmalar yapıldı. Unutmadım ben önceki yayın yaptığımız kanallarda maç günü kanalın köşesinde canlı skor neden yazılmıyor diye bizlere kadar şikayetler yaptığınızı.
 
Demem o ki şahsım olarak Yüksel Yıldırım'ın sonuna kadar yanında ve destekçisiyim ama Samsunspor başkanı olduğu için. 
Dudaklarından dökülen her şeye yalakalık yapmak için alkış tutmak zorunda değilim. Dün olduğu gibi bugün de yanlışına yanlış demek zorundayız. Yalakalıkla alkış tutarak her geçen gün bir adım geri gideriz camia olarak.
 
Ben ne yaptığımın gayet farkındayım cuma pazartesi Kanal S ekranlarında pazar günü ise Allah izin verirse Bandırma'dayım.
Yahu arkadaşlar, bugünlerde yaşananların farkındasınız... Eğer taraf olarak İsmailci Yükselci  muhabbetini uzatarak belirgin duruşunuzu sergilemeye devam ederseniz emin olun Samsunspor'a en büyük zararı siz verirsiniz... 
Benden söylemesi...
Selametle kalınız...