Yılport Samsunspor TFF 1. Ligi'ne veda ettiği maçı evinde kaybederken bu ligde toplanan rekor puan şansını da kaybetmiş oldu böylece. 

Olsa iyi olurdu olmadı sağlık olsun dememiz gerekirken, halen Süper Lig'e çıktığımızın ve şampiyonluğu bu çocuklarla kazandığımızın farkında olmayanlar var.
Gerek yorumlarda gerçekse maç izlerken 0.1 geriye düştüğünüzde, maç boyunca ve bitiminde hem de ailelerinin yanında küfür sarfedenleri anlamak mümkün değil. 

Maça çıkarken hedefine ulaşmış şampiyonluk yaşamış bir takımla hedefi olan takımlar arasında konsantre eksikliği olur. Rekor puan toplamakla, ligdeki hedefe konsantre olmak aynı tutulmamalı. 
Bana göre de sonuçta beklenen oldu. Hep derim, zafer sarhoşu olan takım, her daim kaybetmeye yakın olandır.

Artık arkamıza bakmıyoruz çünkü yıllardır özlemle hasretini çektiğimiz süper denen ligde boy göstereceğiz.

Bekleyeceğiz... Sabredeceğiz... 
İnanacağız... Başarmak için destek olacağız...
Lig başlayınca bilet alma ya da yükleme sorunu yaşamamak, kulübümüze de destek olmak için kombine alımında rekor kırmalıyız. Takıma nasıl kıza biliyorsak, kulüp kanalının da bizlere kızmaya hakkı var bu konuda. 

Artık göğsümüz kabarık başımız dik yürüyebiliyorsak, bizleri yok oluşa sürüklenmeden alıp, elini değil bedenini taşın altına koyarak Süper Lig'e taşıyan büyük Başkan Yüksel Yıldırım'a şehir olarak minnet borcumuz vardır. Hatta bugün yolları ayırılmış olsa da bu yola birlikte çıktıkları şirketleşmede büyük rolü olan İsmail Uyanık'a da bir teşekkür borcumuz olduğunu düşünüyorum...

Şimdi sosyal medyada transferlerle ilgili iddalar sürekli dönecek. Mümkün olduğunca kulübümüzün yapacağı açıklamaları sabırla bekleyelim. 

Sabrettik, yıllardır bekledik... Bugün Süper Lig'deyiz ... 

Göreceksiniz ki birçok takım borçla temlik kaldırmakla transfer tahtası açmakta zor günler geçirecek tıpkı bir zamanlar ki bizler gibi... 

Şimdi bizler işimize odaklanacağız... Kimseyle dalaşmayacağız... Kimseye meydan okumayacağız... Konuşmamız gerekiyorsa lig başlayınca taraftarımız tribünde futbolcularımızla sahada konuşacağız...  Şaibesiz tertemiz bir futbolla geldik adam gibi duruş sergileyeceğiz... 

Biz bu ligin beyefendisi olacağız... Kimseye değil işimize bakacağız...
               
Selametle kalınız...