Bafra Belediyesi Meclis üyesi MHP'li Recep Kaplan, belediyede 15 yıldır şirket elemanı olarak çalışanların, 'Sözleşmeli Memur' olmayı beklediğini söyledi.

Bafra Belediyesinde işe yeni alınan kişi ve kişilerin 'Sözleşmeli Memur' yapıldıklarını kaydeden Meclis üyesi Recep Kaplan, "Mülakatta kayırılarak işe alınan bu kişilere şimdi sözleşmeli memur kadrosu verildi. Belediyede 15 yıldır sözleşmeli memur olmayı bekleyen şirket çalışanları var" dedi.

Recep Kaplan, Bafra Belediyesinde Sözleşmeli Memur yapılanlardan birinin Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a çok yakın olan bir işadamının yeğeni olduğunu, bazılarının da AK Parti ve Yavuz Selim Vakfı üyesi olduklarını vurguladı. 

Recep Kaplan, bu eleştirilerini geçtiğmiz günlerde yapılan Bafra Belediyesi Meclisi toplantısında da dile getirdiğine işaret ederek şunları dile getirdi.
"Başkan, belediye şirketine yeni alınan bazı personelleri sözleşmeli memur yaptı. Bu kişilerden biri Hamit Kılıç'a çok yakınlığı ile bilinen bir iş adamının yeğeninin eşi. Diğeri vakıftan bir kişinin oğlu. Bu şekilde 4-5 kişi var. Yıllardır çalışan insanlar varken, neden daha 2-3 yıl içerisinde işe alınanları sözleşmeli memur yaptılar. Mülakatta kayırılarak işe alınmış bu kişiler şimdi de sözleşmeli memur yapılmış. Seçim zamanı bu kişilere kadro verilecek."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.