Samsun'da Atakum ilçesinde üreticiden tüketiciye sloganıyla toptan ve perakende satış yapan Levent Et Entegre, son günlerde artan et fiyatlarına kar ve fırsatçılara karşı fiyatları sabitledi. Levent Et Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk, "Fırsatçılara inat kıyma 380, kuzu 390 ve kuşbaşı 420 TL" dedi.

Levent Et Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk, son dönemlerde giderlerin artması dolayısıyla et fiyatlarının, fırsatçılarında etkisiyle tavan yaptığını belirterek, ''Başta akaryakıt fiyatlarına son dönemlerde üst üste gelen zamlarla birlikte giderler belirli oranlarda arttı. Bu fırsatçılarında işine gelen bir durum oldu maalesef. Bir de mübarek Ramazan ayının yaklaşmasıyla et fiyatlarında olması gerekenden fazla artış yaşandı. Buna bir de fırsatçıların yaptığı artışları eklersek et fiyatları uçtu. Üretici olarak etrafımızda gördüğümüz fiyatların çok abartılı olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu. 

Levent Et Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk, ülkenin geçmekte olduğu sıkıntılı dönemde firma olarak kar oranlarını en alt seviyeye çektiklerini belirterek, ''Üreticiden tüketiciye anlayışımızla bu dönemde fiyatları sabitledik. Şu anda kıyma 380 TL, kuşbaşı 420 TL ve kuzu 390 TL olmak üzere fiyatlarımızı sabitledik. İmkanlar ölçüsünde en az kar oranıyla vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Samsun'da narkotik operasyonunda 11 kişi hapse gönderildi Samsun'da narkotik operasyonunda 11 kişi hapse gönderildi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.