Samsun'un Çarşamba ilçesinde kaybolan ve Yeşilırmak Nehri'ne düştüğü tahmin edilen otizmli 10 yaşındaki Emine Nur Ayhan'ı arama çalışmalarında dün de sonuç alınamadı. Kayıp çocuğun babası Murat Ayhan, arama çalışmaları yapıldığı esnada dua ederek, ırmak kenarında gözyaşı döktü.

'KIZIM NEREDESİN?'

Çarşamba ilçesinde 7 Temmuz tarihinde kaybolan otizimli Emine Nur Ayhan'u bulmak için Yeşilırmak Nehri'nin bulunduğu bölgede başlatılan çalışmalar sürüyor. Arama çalışmalarını takip eden baba Murat Ayhan, kızının bulunmasını isteyerek, "Perişan olduk. 5 ay önce de kardeşini toprağa vermiştik. Kızım biran evvel bulunsun" dedi. Kızı Emine Nur Ayhan'ın elbiselerinin bulunduğu Yeşilırmak nehri kenarına gelerek "Kızım neredesin" diye bağıran baba Murat Ayhan, kızının bulunması için devlet imkanlarının seferber edildiğini belirtti. 

SMG'YE KONUŞTULAR

Samsun Medya Grubu, Çarşamba ilçesine giderek arama çalışmalarını yerinde takip ederken, kayıp kızın babası Murat ve amcası Mustafa Ayhan ile de görüştü. Amca Ayhan, 10 yaşındaki kayıp kıza ait elbiselerin ırmak kenarında bulunması nedeniyle bu bölgede arama çalışmaları başlatıldığını söyleyerek, "Günlerdir yapılan arama çalışmalarından bir şey çıkmadı. Umutla çalışmaları takip ediyor Emine'den hayırlı bir haber gelmesini bekliyoruz" dedi. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Minik kız en son görüldüğü ırmak kenarında adeta sır olup kaybolurken, giysileri ise aynı bölgede bulundu. AFAD, jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri küçük kızı bulmak için sürdürdüğü çalışmalarına dün de devam ederken, 11. günün sonunda çabalar yine sonuçsuz kaldı.

Haydar ÖZTÜRK-Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.