Samsun Medya Grubu, Yılport Samsunspor'un çağrısını taraftarlar, siyasiler ve vatandaşlarla paylaşarak, bir kampanya başlattı. Kampanyaya belediye başkanları ve il başkanları da katılarak, şehri maça davet etti.

"O SENE BU SENE" 

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil DEVECİ: Samsun Medya Grubu'nun çağrısına bende katılıyorum. Büyük Samsunspor taraftarlarını Eyüpspor ile cumartesi akşamı yapacağımız, maçta tribünlere davet ediyorum. O sene bu sene büyük Samsunspor'a başarılar diliyorum. 

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ" 

Terme Belediye Başkanı Ali KILIÇ: 20 Ağustos Cumartesi günü kendi sahamızda Eyüpspor ile oynayacağımız maça, tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Seyircimiz takımımızın itici gücü olsun. İnşallah bu sene, taraftarımızın desteği ile hedef Süper Lig diyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Şimdiden, takımımıza başarılar diliyoruz. Haydi taraftar stada. 

"ŞEHRİN MARKASI" 

CHP Samsun İl Başkanı Fatih TÜRKEL: Milli mücadelenin Mustafa Kemal Atatürk tarafından ilk adımının atıldığı, milli mücadelenin timsal şehridir Samsun ve şehrimizin markası Atatürk armalı, Samsunspor'dur. Bu cumartesi günü Eyüpspor maçına genci, yaşlısı, kadını erkeği tüm şehri Samsunsporumuza sahip çıkmaya maçımıza davet ediyorum.

"HEDEFE ULAŞACAĞIZ" 

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK: Samsunspor bu sezon dolu dizgin. 3 puan ile başlamamız çok güzel oldu. Bu sene inşallah hedefimize ulaşacağız ve takımın 12. oyuncusu seyircidir. Ben orada olacağım. Samsunspor için canımız feda. Herkesi de takımını desteklemek için stadyuma bekliyorum. 

"TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ" 

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan AKSOY: Samsun Medya Grubu'nun başlatmış olduğu, Samsunspor'a destek çağrısına İYİ Parti İl Başkanlığı olarak bizde katılıyoruz ve büyük Samsunspor taraftarını cumartesi akşamı oynanacak Eyüpspor maçında takımımıza destek için tribünlere bekliyoruz. Samsunsporumuza şampiyonluk yakışır.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.