Vali Orhan Tavlı, iftarda buluştuğu gazetecilerin de bir anlamda kamu görevi yaptığını belirterek, Samsun basının gelişmişliğine vurgu yaptı.

YOĞUN KATILIM

Vali Orhan Tavlı, Niyazi Kesim'in Yeri'nde gazetecilerle birlikte iftar yaptı. Samsun'daki iki gazeteciler cemiyetinin de onursal başkanı olan Necdet Uzun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, 19 Mayıs Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, TSYD Şube Başkanı Murat Sandıkçı, Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Turan Akşen ve gazete, internet sitesi ve dergilerin sahip, temsilci ve yöneticilerin katıldığı iftarda, konuşan Vali Orhan Tavlı, Samsun basınından övgüyle söz etti.
 

Tavlı, gazetecilerin de  bir anlamda kamu görevi yaptığını belirterek, görevlerinde başarılar diledi.

ONURSAL BAŞKANA SAYGI

Bu arada, Vali Tavlı, söz vermek istediği cemiyet başkanları Yusuf Ziya Çakır ve Mehmet Yazıcı, "Burada onursal başkanımız var. Onun konuşmasını istiyoruz" deyince, Necdet Uzun iki meslektaşına sevgi ve saygıları nedeniyle teşekkür etti.

Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, bu tür organizasyonlara katılmadığını hatırlatarak, "Bu kez farklı oldu. Çünkü, Vali Tavlı gazetecilerin yanındaysa bizim de onun yanında olmak gibi bir görevimiz var. Bu yaklaşımları nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

ELVAN İLHAN

Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.