Samsun Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen 12. Geleneksel Dostluk Panayırı'nda büyük bir iyilik hareketine imza atıldı. Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mine Ergun, elde edilen gelirin, sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacağını söyledi. 

'MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTIK'

Atakum ilçesinde Çakır Korusu'nda bir araya gelen Samsun Rotary Kulübü üyeleri, katılımcılar ve vatandaşlar en eğlendiler hem de sosyal sorumluluk projelerinde kullanılmak üzere el emeklerinin sergilendiği stantlarda satış yaptılar.  Projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mine Ergun, "Samsun Rotary Kulübü ve Samsun Rotaract Kulübü olarak 12. Dostluk Panayırımızı gerçekleştirdik. Atakum Belediyesi'nin ev sahipliğinde muhteşem bir organizasyona imza attık. Geliriyle de çok büyük bir iyilik hareketi gerçekleştireceğiz. Buradaki tüm sponsorlarımız katılımcılarımız üyelerimiz, Samsun halkıyla beraber çok büyük ve güzel bir amaca hizmet edeceğiz" dedi.

'DESTEK VERECEĞİZ'

Aylardır bu panayır için hazırlandıklarını dile getiren Ergun, "Günlerdir aylardır hayal ettik. Hayalleri gerçekleştireceğiz. Başka insanların hayallerini gerçekleştirme noktasında hayatlara dokunacağız. Görme engellilerimiz için meslek edindirme projelerimiz var. Gelirimizle ilk olarak onlara destek vereceğiz. Üreten genç kızlarımıza, üreten kadınlarımıza destek olacağız. Köy okullarımızda oyuncak kütüphanesi projemiz var. Yine köy okullarında hijyen konusunda ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında projeler gerçekleştireceğiz. Hastanede yatan çocuklarımıza da katkı vermek istiyoruz. Etkinliğimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.