Samsun'da Havza Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, İlk Kıvılcım Polis Merkezi Amiri Taha Kayalarlı ve Havza İlçe Trafik Denetleme Büro Amir Vekili Polis Memuru Osman Özmen ile birlikte bir süre önce genel kurul süreçlerini tamamlayan esnaf odalarını ziyaret etti.


Balcı ve beraberindekiler, esnaf odaları yönetimleri ile esnafların can ve mal güvenliğinin sağlanması, alınabilecek ortak tedbir ve çalışmalar, işbirliğinin artırılabilmesi için yapılacak çalışmalar konularında bilgi alışverişinde bulundu.

20220404_2_52953374_75506011.jpg

Havza Emniyet Müdür Vekili Balcı, polisin vatandaşın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla 24 saat görevi başında olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Havza'mızın huzur ve güvenliği için esnaf teşkilatımız başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ve kurum kuruluşlarla iş birliği içinde olacağız. Amacımız Havza'ya hizmet etmek. İnsanların güvenlik ihtiyaçlarının karşılanması, karınlarının doyurulmasına kadar önemli bir ihtiyaçtır. Kendini güvende hisseden bir toplumda ise suç olayları en asgariye inecektir. Bu konuda esnafımız ve halkımızın polise destek olması gerekmektedir. Çünkü polisin başarısı esnafımızın ve halkımızın desteği ile doğru orantılıdır."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

20220404_2_52953374_75506012.jpg