Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, verilerine göre sıcaklıkların Samsun'da düşmesi bekleniyor. Bir yandan da vatandaşlar internetten  "Samsun'da bu hafta yağış var mı?, 'Samsun hava durumu' ve 'Samsun İçin 5 günlük havatahmini' gibi aramalar gerçekleştiriyor. İşte Samsun'un 5 günlük hava tahminleri.

Samsun Hava Durumu 7 Nisan Perşembe

Samsun'da 7 Nisan Perşembe günü hava durumu raporuna göre, gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak.

Samsun Hava Durumu 8 Nisan Cuma

Samsun'da 8 Nisan Cuma günü hava durumu raporuna göre, kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak.

Samsun Hava Durumu 9 Nisan Cumartesi

Samsun'da 9 Nisan Cumartesi günü hava durumu raporuna göre, parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hissedilen en yüksek sıcaklık ise 20 derece olacak.

Samsun Hava Durumu 10 Nisan Pazar

Samsun'da 10 Nisan Pazar günü hava durumu raporuna parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hissedilen en yüksek sıcaklık ise 23 derece olacak.

Samsun Hava Durumu 11 Nisan Pazartesi

Samsun Hava Durumu 11 Nisan Pazartesi günü hava durumu raporuna çok bulutlu bir hava hakim olacak. Hissedilen en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.