İlkadım Belediyesi ve Bulvar AVM iş birliğinde 6 gün sürecek olan 3'üncü Açık Hava Sinema Festivali, 15 Ağustos Pazartesi Aykut Enişte filmi ile başlıyor.

ÜCRETSİZ OLACAK 

İlkadım Belediyesi ve Bulvar AVM işbirliğiyle organize edilen 15-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3.Geleneksel Açık Hava Film Festivali'nde birbirinden farklı 6 sinema filmi izleyicilerle buluşacak. Vizyonda büyük bir ilgi gören ve güncelliğini hala koruyan birbirinden farklı türleri ile dikkat çeken sinema filmleri, kurulacak olan sinema perdesinden ücretsiz olarak izlenecek. Her yaştan kesime hitap edecek şekilde hazırlanan bu festival 15 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da ‘Aykut Enişte’ sinema filmi ile başlayacak olup ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, ‘Eltilerin Savaşı’, ‘Kara Panter’, ‘Karlar Ülkesi II’ ve ‘Aquaman’ filmleri ile devam edecek.

VATANDAŞLARA DAVET

İlkadım ilçesinde açık hava film kültürünü yeniden canlandırmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," Özlem duyulan kültürel etkinliğimize vatandaşlarımızı filmi izlemeye davet ediyorum” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.