Zehre geçit yok! Samsun'da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu Zehre geçit yok! Samsun'da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu

Eski Vali, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, birçok kentte görev yaptığını fakat Samsun ve Samsunlularla aralarında farklı bir bağ oluştuğunu belirterek, "Samsunluların sevgisi böyle beni aday adayı olmaya sevk etti" dedi.

Kaymak, Kanal S ekranlarında Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın sunduğu Haberin Penceresi programına konuk oldu. Kaymak, aday adaylığı kararını nasıl aldığını ve Samsun için neler hayal ettiğini anlattı. Samsun'un yerinin kendinde çok farklı olduğunu kaydeden  Kaymak, "Kendimde bir siyasetçi kumaşı olduğunu düşünüyorum. Siyaset bana göre bir hizmet aracıdır, insanlara hizmet yeridir. Şimdiye kadar yaptığım görevleri artık siyasette yapmak istiyorum. Samsunluların sevgisi bana bunu gösterdi. Samsun beni çağırdı. Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geldik. Ben de onları seviyorum. Bu sevgimizin Samsun’da daha güzelliklere, hizmete dönüşmesi için de yola çıktık. Samsun beni çağırdı. 2020’de görev değişikliğinden sonra Samsun’dan kopamadım. Valilik ve kaymakamlık yaptığım dönemde de kimseyi kapıdan çevirmedim. Çay, kahve ikram edip, derdini dinleyip tabiri caiz ise insanlara insanca muamele edildiği zaman bunun karşılığını alıyorsunuz" diye konuştu.

Samsun'un potansiyelinin yüksek olduğunu ve ortak akılla yapılan çalışmalarla daha ileri taşınabileceğini dile getiren Kaymak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunu her zaman söyledim. Siyasetçisi, ticaret erbabı, tüccarı, basını, medyası, STK’lar hep bir araya, Samsun’un sorunlarını tespit edip bu sorunların çözümünü de ortak akılla yapmamız gerekiyor. 'Ben yaptım oldu' mantığını hiçbir zaman gütmedim. İnşallah bize görev verilirse sayın Cumhurbaşkanımız takdir eder, bizi aday yapar ve seçilirsek AK Parti'den Samsun’a hizmet etmeyi Allah nasip ederse, ortak akılla Samsun, istediğimiz hedeflere ulaşacaktır. Samsun siyaseten de çok avantajlı durumda. Akif Çağatay Kılıç Bakanımızın Sayın Cumhurbaşkanımız yanında olması, Mehmet Muş Bakanımızın TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı, Çiğdem Karaaslan ve Yusuf Ziya Yılmaz başkanımızın genel başkan yardımcısı olması bizler için büyük bir şans. Hedefimiz Samsun halkının daha iyi bir yaşam seviyesine ulaşması. İktidarı, muhalefeti, kurumlarla, Samsun'un tüm bileşenleri Ankara ile uyum içerisinde çalışırsa, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ekiple Samsunumuzun çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu zamana kadar yapılanların üstüne ne koyabiliriz onun gayreti içerisinde olacağız. Ama her şeyden önce hayatlara dokunacağız. Bizler insanları mutlu etmek istiyoruz. Gönüllere dokunamıyorsanız sizin yaptığınız parklar, bahçeleri köprüler, yollar amacına ulaşmış olmaz."

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.