Yılport Samsunspor taraftarı bu akşam Bandırmaspor maçına gitmek için bilet satış noktasında uzun kuyruklar oluşturdu. Ramazanın ilk gününe rağmen dakikalarca sıra bekleyen taraftarlar, Kırmızı Beyazlı ekibin destekçisi olduklarını söyledi.

2b5a6f27-8d37-4911-8e0f-143e5dec3055.jpg

TAKIMIMIZA İNANIYORUZ

Yılport Samsunspor bu akşam evinde Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı - Beyazlılar, Play-Off potasına girmek için, rakibini yenmekten başka çaresi yok. Taraftarda maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdi. Bir AVM'de bulunan bilet satış noktasında kuyruk oluşturan taraftarlar, takıma yürekten inandıklarını ve sonuna kadar destekçisi olduklarını söyledi.

ANKARA'DAN GELDİM

ÖMER YİĞİT.JPG

Ömer YİĞİT: Bu akşamki maç için Ankara'dan geldim. Hazırlıklarımı yaptım. Tüm ekibe, kaptan Yasin Öztekin'e ve Hasan Kılıç'a çiçek vereceğim. Hasan'ın gönlümde farklı bir yeri var. O bizim evladımız. Ayrıca bu takım Play-Off'a kalmamalı. Aklımın ucundan bile geçmiyor. Çünkü bu takım, bunu yapacak güçte.

Hasret KIR.JPG

SAMSUNSPOR'A AŞIĞIM

Hasret KIR: Samsunpor'a aşığım. Eşimden sonra ikinci sevdam Samsunspor. Takımımızın sonuna kadar bir kadın olarak arkasındayım. 5-0 yenelim. En son bu skorla yenmiştik. Sadece biraz daha azim gerekiyor. İnşallah o da olacak.

ilhami güven.JPG

GÜZEL BİR MAÇ OLACAK

İlhami GÜVEN: Ramazanın ilk gününe rağmen takımımızın yanındayız. İftarı inşallah orada açacağız. Bu akşam güzel bir maç bizi bekliyor. Sonuç 2-0 olsun bizim olsun.

berkan bektaş.JPG

PLAY-OFF'A ÇIKACAĞIZ

Berkan BEKTAŞ: Uzun bir kuyruktayız ama olsun. Yüksel başkanımıza selamlarımı yolluyorum. Takımımız iyi gidiyor. İnşallah Play-Off'a çıkacağız. Bu akşam 3-1 yeneceğiz.

tunahan kılıç.JPG

KÜSMEK YOK DESTEK VAR

Tunahan KILIÇ: Biz bu maçı 2-1 yeneriz. Bazı şeylere rağmen takımımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Küsmek yok. İnadına desteğe devam.

mert erol acar.JPG

TAKIMIZA BAŞARILAR

Mert Erol ACAR: Kırmızı beyaz sevdamız için kuyruktayız. Oruç da var. Bu akşam 2-1 takımız yener. Yılport Samsunpor'a başarılar diliyorum.

Dilber BAHADIR, Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.