Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), yeni nesil iş ve ekonomi dergisi Strong Bosses tarafından düzenlenen “Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri”nde ‘Yükseköğretim Kurumları’ kategorisinde ‘Yükseköğretimde Başarı Ödülü’ne değer görüldü.

REKTÖR ÜNAL'A TAKDİM EDİLDİ

Samsun'da Altı Nokta Körler Derneği'nden farkındalık yürüyüşü Samsun'da Altı Nokta Körler Derneği'nden farkındalık yürüyüşü

26 Şubat 2024 tarihinde WOW İstanbul Hotels ve Convention Center’da Nefise Karatay ve Hakan Bilgin’in sunumu ve şarkıcı Işın Karaca’nın konseriyle gerçekleşen ödül töreninde OMÜ’yü, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk temsil etti.

GELİŞİMİMİZİ MÜCADELEMİZE BORÇLUYUZ

Layık görülen ödül dolayısıyla memnuniyet ve mutluluğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “İnovasyon (yenilikçilik) kültürünün OMÜ’de kök salması ve yaygınlaşmasının sonuçlarını almaya başladık. Öncelikle Türkiye’mizin ve Üniversitemizin araştırma geliştirme (AR-GE) potansiyeli ile üretken akademisyenlerine inanıyor ve güveniyoruz. OMÜ olarak varlığımızı, ilerlememizi ve gelişimimizi mücadelemize borçluyuz. İlham veren bu ödülün, hepimize kılavuzluk edeceği ve nice başarıların müjdecisi olacağı kanaatindeyim.”

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.