Bankalar arasında rekabet her geçen gün kızışıyor. Kızışan, büyüyen bu rekabet bankaları yeni ve özgün fırsatlar yaratıp bu fırsatları vatandaşlara sunarak insanları cezbetmeye çalışıyor.

Bu kapsamda Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan İş Bankası’nın başlattığı yeni, özgün kampanyası vatandaşın dikkatini çekmeyi başardı.

1 YIL BOYUNCA O HİZMET ÜCRETSİZ

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden bankanın müşterisi olanlara 1 yıl boyunca verilecek olan hizmeti açıkladı.

İş Bankası’nın mobil uygulaması olan İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar, 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale fırsatından yararlanabilecekler.

Çalışanlar dikkat! SGK o paraları geri alabilir Çalışanlar dikkat! SGK o paraları geri alabilir

KAMPANYANIN TÜM AYRINTILARI

Kampanyadan yararlanmak isteyenler İş Bankası’nın mobil uygulaması olan İşCep uygulamasından “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneği ile bankanın müşterisi olduktan sonra yararlanabilecek.

İş Bankası’nın başlattığı bu kampanya yalnızca İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlar için 1 yıl süreliğine verilecek.

Mesai saati dışında gerçekleştirilen FAST işlemleri istisna kapsamında olmazken aynı zamanda tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri de istisna kapsamı dışında sayılacak.

Bu kampanyadan İşCep uygulamasından “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneği ile gerekli adımları izledikten sonra İş Bankası müşterisi olan herkes yararlanabilecek.

kamu son haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.