Yaklaşık 37 yıl sonra bir ilk yaşanıyor ve ATM'lerde yeni bir çağ başlıyor. Dijital ödemeler, nakit paranın yerini alırken, finans sektöründe derinlemesine değişiklikler gözlemleniyor. Güvenlik, hız ve yenilik odaklı bir geleceğe doğru hızla ilerleniyor.

Enflasyon beklentileri değişti: Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Enflasyon beklentileri değişti: Memur ve emekli ne kadar zam alacak?

ATM'LERDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Bankalar artık güvenlik, hız ve yenilik üzerinde yoğunlaşırken, kredi ve banka kartlarının tarihe karışmasıyla birlikte ATM'lerde yeni bir çağın başlangıcı yapıldı.

ÖDEME YÖNTEMLERİ DEĞİŞİYOR

Günümüzde, nakit paranın yerini giderek daha fazla kripto para, altın ve diğer dijital ödemeler almaya başlıyor. Teknolojinin ilerlemesi, yatırım alışkanlıklarımızda da değişikliklere yol açıyor. Uzmanların görüşlerine göre, bu değişim kredi ve banka kartlarının kullanımında azalmaya olanak sağlayabilir. Bir ilki yaşayan günümüzde, artık kredi ve banka kartları yerini yeni ödeme yöntemleri tutmaya başladı.

Dijital para birimlerinin ve yeni ödeme sistemlerinin ortaya çıkması, kredi ve banka kartlarının geleceğini tehdit ediyor. Bu değişimler, finansal altyapıda devrim niteliğinde bir dönüşümü beraberinde getiriyor.

Tatilde Sahte Para Magduru Olmayin 1525432336579

BU PARALAR GEÇERSİZ

Öte yandan 200 TL banknotların artışı ve ATM slotlarının yetersizliği nedeniyle, birçok banka 10 ve 20 TL'lik banknot kabul etmiyor.
Kamu bankaları haricindeki ATM'lerde bu banknotları çekmek veya yatırmak mümkün olmayacak. Ayrıca, bankalar günlük nakit çekim limitini 20 bin TL'ye yükseltileceği öngörülüyor.

günboyu

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.